Skriv til os

I FROKOST 11.00-16.00 I

SANDWICH

 Hjemmebagt med döner kebab eller kylling salat, cherrytomater, rødløg og dressing  65,-
 Hjemmebagt med røget laks, avacado, rucola, rødløg, flødeost  65,-

DURUM

Hjemmebagt med döner kebab eller kylling, salat, cherrytomater, rødløg og dressing  65,-

FROKOST PIZZA

Økologisk tomatsauce, mozzarella, skinke og pepperoni  65,-
Økologisk tomatsauce, mozzarella, oksekød og pepperoni  65,-
Økologisk tomatsauce, mozzarella, kødsauce og spaghetti  65,-
Økologisk tomatsauce, mozzarella, kebab eller kylling, salat, cherrytomater, rødløg og dressing  65,-

FROKOSTBØF

Kalvefilét: med salat, fritter og cognacsauce 114,-
Kyllingefilét: med salat, fritter og cognacsauce 114,-
Hakkebøf: med salat, fritter og bearnaisesauce 114,-

PARISERBØF

Brød, hakkebøf, æggeblomme, løg, rødbeder, capers og peberrod 114,-

BURGER

Cooks Burger: hakkebøf på grill med salat, rødløg, semi dry tomater, relish, ost og hjemmelavet dressing 104,-
Mexican Burger: hakkebøf på grill med salat, rødløg, tomat, agurk, tacosauce, guacamole, jalapenos og ost 104,-
Kyllingeburger: kyllingefilet på grill med salat, rødløg, tomat, ost og karrydressing 104,-

 

Alle burgere serveres med fritter og aioli. Vi bruger oksekød af dansk kødkvæg fra Kildegaarden

PASTARETTER

Spaghetti Carbonara med bacon, parmesanost og flødesauce 69,-
Pasta Al Filetto med strimler af kalvefilét, champignon, parmesanost, fløde- og tomatsauce 69,-

I COOKS MENU I

FORRET Lufttørret oksefilet: med rucola, parmesanost, oliven og citron
HOVEDRET Oksemørbrad: med serranoskinke i rødvinssauce. Serveres med garniture og dagens kartoffel.
DESSERT Chokoladesoufflé med is og kaffe
 299,-

I CHEF MENU I

FORRET Rejesalat
HOVEDRET
Kalvefilét: med rødvinssauce. Serveres med garniture og dagens kartoffel
DESSERT Creme Brulee og kaffe
289,-

I FORRETTER I

31. Hvidløgsbrød: med ost 40,-
32. Carpaccio 70,-
33. Rejesalat 70,-
34. Börek: filodej fyldt med ost og spinat. Serveres med tzaziki 70,-
35. Tigerrejer: med salat 70,-
36. Lufttørret oksefilét: med parmasanost, rucola, olivenolie og citron 70,-
38. Salat: med grillet kyllinge filet 80,-
39. Veggie salat 70,-
40. Nachos classic 70,-
40a. Nachos Supreme med kødsauce og jalapenos 90,-

Alle forretter serveres med friskbagt brød.

I TAPAS I

Tapastallerken: med det bedste fra køkkenet 179,-

I FRA STENKULSGRILLEN I

64. Rib Eye: 300 gr 279,-
65. T-Bone: 500 gr. 279,-
66. Kalvefilét: 200 gr. 239,-
67. Oksemørbrad: 200 gr. 259,-
68. Kyllingefilét: 200 gr. 214,-

Serveres med garniture og kartoffel. Vælg mellem bearnaise, rødvinsauce, cognacsauce og kryddersmør

I BURGER I

53. Cooks burger: hakkebøf på grill med salat, rødløg, semi dry tomater, relish, ost og hjemmelavet dressing 114,-
54. Mexican Burger: hakkebøf på grill med salat, rødløg, tomat, agurk, tacosauce, guacamole, jalapenos og ost 124,-
55. Kyllingeburger: kyllingefilet på grill med salat, rødløg, tomat,
ost og karrydressing
114,-

I GOURMET BURGER I

56. Ox burger: Oksemørbrad, rødløg, relish, semi dry tomater og bearnaisesauce 149,-
57. Kalve burger: Kalvefilet, rødløg, relish, semi dry tomater og rødvinssauce 149,-

Alle burgere serveres med fritter og aioli. Vi bruger oksekød af dansk kødkvæg fra Kildegaarden

I PASTA I

41. Penne Huso: kalvefilét i tern, bacon, løg, parmesanost, chili, hvidløg, fløde- og tomatsauce 109,-
42. Carbonara: pasta med bacon, parmesanost og flødesauce 109,-
43. Pasta Al Filetto: strimler af kalvefilét, champignon, parmesanost, fløde- og tomatsauce 109,-
44. Pasta Con Pollo: med kylling, bacon, parmesanost, fløde- og tomatsauce 109,-
45. Pasta Gamberetti: med black tigerrejer, hvidvin, hvidløg, fløde- og tomatsauce 109,-

Alle pastaretter serveres med friskbagt brød.

I PIZZA I

1. Oriental: Økologisk tomatsauce, mozzarella, döner kebab, champignon, løg, dressing og chili 89,-
3. Venus: Økologisk tomatsauce, mozzarella, oksekød, champignon, spaghetti, chili og dressing 89,-
5. Arena: Økologisk tomatsauce, mozzarella, oksekød, bacon, løg, og pepperoni 89,-
6. Vesuvio: Økologisk tomatsauce, mozzarella, skinke, pepperoni og ananas 89,-
7. Sorrento: Økologisk tomatsauce, mozzarella, skinke, champignon, bacon og pølser 89,-
10. Dilan: Økologisk tomatsauce, mozzarella, kylling, champignon, løg, dressing og spaghetti 89,-
11. Parma: Økologisk tomatsauce, mozzarella, serranoskinke, parmesan, rucola, cherrytomater og olivenolie 99,-
12. Welat: Økologisk tomatsauce, mozzarella, döner kebab, pepperoni, jalapenos og champignon 89,-
13. My Love: Økologisk tomatsauce, mozzarella, skinke, döner kebab, kylling, peperoni, pølser og bacon 99,-
14. Aspendos: Økologisk tomatsauce, mozzarella, kalvefilét-strimler, pepperoni, champignon, løg og gorgonzola 89,-
15. Mix I: Økologisk tomatsauce, mozzarella, döner kebab, oksekød, skinke, kylling og dressing 90,-
17. Bresaola: Økologisk tomatsauce, mozzarella, bresaola, parmesanost, rucola, cherrytomater og olivenolie 99,-
19. Amigo: Økologisk tomatsauce, mozzarella, oksekød, champignon, pepperoni, chili og løg 89,-
21. Firat: Økologisk tomatsauce, mozzarella, döner kebab eller kylling, rødløg, cherrytomater, salat og dressing 89,-

I GOURMET PIZZA I

2. Allan: Pesto mozzarella, portobellosvampe, grillet squash, kylling pinjekerner og barbecue sauce 115,-
4. Say chesse: Økologisk tomatsauce, mozzarella, cheddar, mascarpone, parmesan, gorgonzola og basilikum 90,-
8. Gazel: Økologisk tomatsauce, mozarella, svampe, grillet squash, kartofler, oliven og aubergine 115,-
9. Carpaccio: Økologisk tomatsauce, mozzarella, portobellosvampe, carpaccio, rucola, parmesan og olivenolie 110,-
16. Chorizo: Økologisk tomatsauce, mozzarella, spansk pølse, artiskok, basilikum og cherrytomater 115,-
18. Rami: Økologisk tomatsauce, mozzarella, kylling, grillet squash, rucola, cherrytomater, pesto og pinjekerner 109,-
20. Le ibo: Økologisk tomatsauce, mozzarella, grillet squash, kartofler, portobello svampe, carpaccio, og barbecue sauce 115,-
22. Nordisk: Mozzarella, kartofler, grillet aubergine, stegt serranoskinke, mascarpone, rosmarin og rødvinssauce 115,-

Alle pizzaer kan laves glutenfri + 25 kr.

I HALVÅBEN INDBAGT PIZZA I

23. Cook’s: Økologisk tomatsauce, mozzarella, döner kebab, champignon, løg og dressing 89,-
24. Florida: Økologisk tomatsauce, mozzarella, kylling, spaghetti, champignon, løg og dressing 89,-
26. Verona: Økologisk tomatsauce, mozzarella, döner kebab, kylling, skinke, spaghetti og dressing 94,-
27. Mini: 3 små halvåbne indbagt. 23, 24 og 28 129,-
28. Bologna: Økologisk tomatsauce, mozzarella, kødsauce og spaghetti 84,-

I TILBEHØR TIL PIZZA I

Kød, mozzarella 12.-
Grøntsager, dressing 6.-

I DURUM & SANDWICH I

51. Durum: hjemmebagt med döner kebab eller kylling, salat, cherrytomater, rødløg og dressing 74,-
58. Kebabsandwich: : hjemmebagt med döner kebab, salat, cherrytomater,
rødløg og dressing
74,-
59. Kyllingesandwich: hjemmebagt med kylling, salat, cherrytomater,
rødløg og dressing
74,-

I BØRNEMENUER I

83. Spaghetti: med kødsauce 50,-
84. Minipizza: vælg mellem skinke, kødsauce, oksekød og pepperoni 50,-
85. Mini halvåben: vælg mellem 23, 24 og 28 60,-
86. Mini kurdisk pizza: vælg mellem kebab eller kylling salat, cherrytomater, rødløg og dressing 60,-
87. Kyllingenuggets: med fritter 50,-

I DESSERT I

73. Creme brulée 65,-
74. Tiramisu 70,-
75. Chokoladesoufflé med is 65,-
76. Cooks desserttapas min. 2 pers. pr. pers 99,-
77. Pandekager med is 65,-

I COCKTAILS I

Aperol spritz 65,-
Hendricks Gin 60,-
Gin Mare 60,-
Gin Hass 60,-
Gin Moms 60,-
Husets Gin 50,-
White Russian 60,-
Irish Coffee 50,-

I KAFFE I

Americano 20,-
Espresso 20,-
Café Latté 30,-
Cappuccino 30,-
Ice coffee 35,-
Varm Kakao 30,-
The 20,-

I DRIKKEVARER I

Carlsberg Pilsner

0,25 35,-
0,50 50,-

Tuborg Classic

0,25 39,-
0,50 55,-

1664 Blanc

0,50 60,-

Crimbergen Double

0,50 60,-

Nordic Ale, alkoholfri

0,25 35,-
0,50 50,-

Øl fra Fur Bryghus Renæssance, Bock, Ale, Lager

Pr. flaske 65,-

Sodavand Coca Cola, Coca Cola Zero, Sprite Zero, Fanta, Lemon

Lille 0,25 35,-
Mellem 0,50 45,-
Stor 0,75 55,-

Økologisk saft Æble, Hyldeblomst, Hindbær, Solbær

Pr. flaske 30,-

NÅR MAD OG VIN PASSER SAMMEN….

· Lette vine til let mad. Jo kraftigere mad, jo kraftigere vine.

· Vine med højt tanninindhold er gode til kraftige kødretter.

· Til f.eks. kylling kan man vælge en kraftigere hvidvin eller en lettere rødvin med lavere tanninindhold.

· Ved valg af rødvine til fisk passer det bedst, at vælge frugtrige vine, med højere friskhed,

men vigtigt at undgå et højt tanninindhold i vinen.

· De fleste oste passer bedst til hvidvine, mens blåskimmeloste kræver en vin med sødme.

· Sødt til sødt, frisk til frisk etc.

· Kan man finde nogle af de samme aromaer i vinen som i maden bliver oplevelsen fuldendt.

I VINKORT I

I BOBLER MOUSSERENDE I

CUVAGE BLANC DE BLANCS, PIEMONTE, ITALIEN

Champagnekvalitet fra Piemonte, Metodo Classico.
Elegant, frisk og cremet finish, med noter af citrus og brødnoter.
Perfekt som aperitif eller til finere skaldyr og fisk. Drue 100 % Chardonnay,
24 mdr. på gæren

Pr. Gl. 65,-

Pr. Fl. 345,-

I HVIDE: LETTE – AROMATISKE – FRISKE – ELEGANTE I

NESPOLINO BIANCO, PODERI DAL NESPOLI, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN
Aromatisk duft af tropisk frugt, grønne æbler og lidt citrus.
Smagen er frisk, tør og fyldig med noter af ananas, mango og papaja.
Meget drikkevenlig hvidvin, som går glimrende til
grillet fisk, rejer og hummer og retter med lyst kød.
Druer: Trebbiano og Chardonnay
Pr. Gl. 65,-

Pr. 1⁄2 fl. 115,-

Pr. fl 220,-

THE WEATHER STATION SAUVIGNON BLANC, JOURNEYS EN, SYDAFRIKA
Charmerende duftnuancer af hvide blomster, græs, citrus og melon.
Frisk og slank i munden med intens frisk frugt, frisk syre og en tør afslutning. Et dejligt glas til skaldyr, mager fisk og milde oste.
Drue: 100 % Sauvignon Blanc
Pr. fl. 298,-

I HVIDE: MEDIUMFYLDIG – FRUGTRIGE – BALANCE I

DOC PEDAGEBIT, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN
Kompleks vin med flot balance, perfekt til fisk og skaldyr.
Smagsnoter: Indbydende duft af blomster, citrus og havtorn.
Smagen er sprød og frisk med fine noter af fersken og urter.
Ganske velegnet til cremet grøntsagssuppe og retter med asparges og skaldyr. Drue: 100 % Pedagebit
Pr. fl. 298,-

I HVIDE: FYLDIG – FEDMEFULD – INTENS I

LA COUR DES DAMES CHARDONNAY, BADET CLEMENT, BOURGOGNE, FRANKRIG
Intens duft af hvide blomster, æble og abrikos med en elegant underspillet fadnote. Cremet og fyldig i smagen. Flot kompleksitet og intensitet i retning af god hvid bourgogne. Et godt valg til de lidt federe fiskeretter eller kylling. Drue: 100 % Chardonnay
Pr. fl. 298,-

I ROSÈVIN I

FILARINO ROSÈ, PODERI DAL NESPOLI, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN
I glasset en fin rosa farve. Duften er aromatisk af vilde roser, granatæble og blodappelsin. Afrundet, frisk og frugtig smag af røde kirsebær med et strejf af viol og en delikat mineralsk afslutning. Drik den som aperitif eller til salater og lette forretter.
Druer: 100 % Sangiovese
Pr. Gl. 65,-

Pr. fl. 275,-

I RØDE: FRUGTRIGE – FRISKE – LETTE I

LA COUR DES DAMES PINOT NOIR, BADET CLEMENT, BOURGOGNE, FRANKRIG
Intens næse med noter af hindbær, ribs og jordbær. Vinen er mild, blød og saftig og lidt i stil med en côte de beaune. En meget elegant og velafbalanceret pinot noir, som fungerer fint til grillet fisk og retter med lyst fjerkræ. Drue: 100 % Pinot Noir
Pr. fl 298,-

I RØDE: MEDIUMFYLDIGE – STRUKTUR – TANNIN I

PODERI DAL NESPOLINO ROSSO, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN
Duften er indtagende med noter af kirsebær, violer, chokolade og lidt urter. Smagen er mild og rund og meget saftig. En meget harmonisk vin, som egner sig til de fleste pizza og pastaretter. Druer: 70 % Sangiovese og 30 % Merlot
 

Pr. gl. 60,-

Pr. 1⁄2 fl. 115,-

Pr. fl. 220,-

PASION DO BOPAL, BODEGAS SIERRE NORTE, UTIEL – REQUENA, SPANIEN
COOKS ANBEFALERPasion de Bobal er lavet 100% på den spændende lokale druesort Bobal. Vinen har lagret i 6 måneder på små franske egetræsfade. Smagenoter: Duften er indtagende med noter af orangeskal, hindbær, jordbær og kirsebær, og et strejf af bergamot som i Earl Gray te. Smagen er frugt rig, med fine nuancer af mørke bær, kaffe og chokolade med en charmerende cremet struktur. Den milde silkeagtige vin er eminent til fjerkræ, til kalvekød eller som
gennemgående tapas-vin, eller den perfekte kærlighedsvin og bryllupsvin. Certificeret økovin. Vinen har fået 91 point af Wineadvocate v. Robert Parker
Pr. fl. 325,-

I RØDE:KRAFTIGE – INTENSE – EFTERSMAG I

DOC PIANO DEL CERRO, VIGNETI DEL VULTURE, BASILICATA, ITALIEN
Dyb mørkerød farve. Duften er intens med nuancer af solbær, brombær, chokolade, lakrids og vanilje. Masser af ekstrakt og struktur i smagen og en lang, næsten balsamisk eftersmag. En vin til den gode peberbøf, krydret lam, dyrevildt eller blåskimmelost Druer: Aglianico.
 

Pr. fl. 495,-