Skriv til os

Menu

I FROKOST 11.00-16.00 I

SANDWICH

 Hjemmebagt med döner kebab eller kylling salat, cherrytomater, rødløg og dressing  79,-
 Hjemmebagt med røget laks, avacado, rucola, rødløg, dressing  79,-

DURUM

Hjemmebagt med döner kebab eller kylling, salat, cherrytomater, rødløg og dressing  79,-

FROKOST PIZZA

Økologisk tomatsauce, mozzarella, prosciutto skinke og pepperoni  79,-
Økologisk tomatsauce, mozzarella, oksekød og pepperoni  79,-
Økologisk tomatsauce, mozzarella, kødsauce og spaghetti  79,-
Økologisk tomatsauce, mozzarella, kebab eller kylling, salat, cherrytomater, rødløg og dressing  79,-

FROKOSTBØF

Kalvefilét: med salat, fritter og cognacsauce 129,-
Kyllingefilét: med salat, fritter og cognacsauce 129,-
Hakkebøf: med salat, fritter og bearnaisesauce 129,-

PARISERBØF

Brød, hakkebøf, æggeblomme, løg, rødbeder, capers og peberrod 129,-

BURGER

Cooks Burger: hakkebøf på grill med salat, rødløg, tomater, agurk, ost og hjemmelavet dressing 109,-
Mexican Burger: hakkebøf på grill med salat, rødløg, tomat, agurk, tacosauce, guacamole, jalapenos og ost 109,-
Kyllingeburger: kyllingefilet på grill med salat, rødløg, tomat, ost og karrydressing 109,-

 

Alle burgere serveres med fritter og aioli. Vi bruger oksekød af dansk kødkvæg fra Kildegaarden

PASTARETTER

Spaghetti Carbonara med bacon, parmesanost og flødesauce 89,-
Pasta Al Filetto med strimler af kalvefilét, champignon, parmesanost, fløde- og tomatsauce 89,-

I COOKS MENU I

FORRET Lufttørret oksefilet: med rucola, parmesanost, oliven og citron
HOVEDRET Oksemørbrad: med serranoskinke i rødvinssauce. Serveres med garniture og dagens kartoffel.
DESSERT Chokoladesoufflé med is og kaffe
 329,-

I CHEF MENU I

FORRET Rejesalat
HOVEDRET
Kalvefilét: med rødvinssauce. Serveres med garniture og dagens kartoffel
DESSERT Creme Brulee og kaffe
319,-

I FORRETTER I

31. Hvidløgsbrød: med ost 49,-
32. Carpaccio 89,-
33. Rejesalat 89,-
34. Börek: filodej fyldt med ost og spinat. Serveres med tzaziki 89,-
35. Gambas pil pil 99,-
36. Lufttørret oksefilét: med parmasanost, rucola, olivenolie og citron 89,-
38. Salat: med grillet kyllinge filet 89,-
40. Nachos classic 79,-
40a. Nachos Supreme med kødsauce og jalapenos 99,-

Alle forretter serveres med friskbagt brød.

I TAPAS I

Tapastallerken: med det bedste fra køkkenet 179,-

I FRA STENKULSGRILLEN I

64. Rib Eye: 300 gr 299,-
65. T-Bone: 500 gr. 299,-
66. Kalvefilét: 200 gr. 269,-
67. Oksemørbrad: 200 gr. 289,-
68. Kyllingefilét: 200 gr. 229,-

Serveres med garniture og kartoffel. Vælg mellem bearnaise, rødvinsauce, cognacsauce og kryddersmør

I BURGER I

 

53. Cooks burger: hakkebøf på grill med salat, rødløg, tomater, agurk, ost og hjemmelavet dressing 129,-
54. Mexican Burger: hakkebøf på grill med salat, rødløg, tomat, agurk, tacosauce, guacamole, jalapenos og ost 139,-
55. Kyllingeburger: kyllingefilet på grill med salat, rødløg, tomat,
ost og karrydressing
129,-
56. Ox burger: Oksemørbrad, rødløg, relish, semi dry tomater og bearnaisesauce 169,-
57. Kalve burger: Kalvefilet, rødløg, relish, semi dry tomater og rødvinssauce 169,-

Alle burgere serveres med fritter og aioli. Vi bruger oksekød af dansk kødkvæg fra Kildegaarden

I PASTA I

41. Penne Huso: kalvefilét i tern, bacon, løg, parmesanost, chili, hvidløg, fløde- og tomatsauce 129,-
42. Carbonara: pasta med bacon, parmesanost og flødesauce 129,-
43. Pasta Al Filetto: strimler af kalvefilét, champignon, parmesanost, fløde- og tomatsauce 129,-
44. Pasta Con Pollo: med kylling, bacon, parmesanost, fløde- og tomatsauce 129,-
45. Pasta Gamberetti: med black tigerrejer, hvidvin, hvidløg, fløde- og tomatsauce 129,-

Alle pastaretter serveres med friskbagt brød.

I PIZZA I

Alle pizza laves med økologisk tomatsauce og mozzarella ost.

(21-22 er uden tomatsauce)

1. Oriental: Döner kebab, champignon, løg, dressing og chili 106,-
2. Allan: Svampe symfoni, kartofler, marscparpone, kylling og rosmarin 114,-
3. Venus: Oksekød, champignon, spaghetti, chili og dressing 106,-
4. Say chesse:  Cheddar, mascarpone, parmesan, gorgonzola og basilikum 106,-
5. Arena: Oksekød, bacon, løg, og pepperoni  106,-
6. Vesuvio: Prosciutto skinke, pepperoni og ananas 106,-
7. Sorrento: Prosciutto skinke, champignon, bacon og pølser 106,-
8. Vegetar: Svampe, grillet squash, kartofler, oliven og aubergine 106,-
9. Carpaccio: Portobellosvampe, carpaccio, rucola, parmesan og olivenolie 115,-
10. Dilan: Kylling, champignon, løg, dressing og spaghetti 106,-
11. Parma: Serranoskinke, parmesan, rucola, cherrytomater og olivenolie 109,-
12. Welat: Döner kebab, pepperoni, jalapenos og champignon 106,-
13. My Love: Prosciutto skinke, döner kebab, kylling, peperoni, pølser og bacon 109,-
14. Aspendos: Kalvefilét-strimler, pepperoni, champignon, løg og gorgonzola 106,-
15. Mix I: Döner kebab, oksekød, skinke, kylling og dressing 109,-
16. Chorizo: Spansk pølse, artiskok, basilikum, portobello svampe og cherrytomater 115,-
17. Bresaola: Bresaola, parmesanost, rucola, cherrytomater og olivenolie 109,-
18. Rami: Kylling, rucola, cherrytomater, pesto og pinjekerner 109,-
19. Amigo: Oksekød, champignon, pepperoni, chili og løg 106,-
20. Le ibo: Grillet squash, kartofler, portobello svampe, carpaccio, og barbecue sauce 115,-
21. Firat: Döner kebab eller kylling, rødløg, cherrytomater, salat og dressing 106,-
22. Nordisk: Kartofler, grillet aubergine, stegt serranoskinke, mascarpone og rosmarin 115,-

Alle pizzaer kan laves glutenfri + 30 kr.

I HALVÅBEN INDBAGT PIZZA I

23. Cook’s: Döner kebab, champignon, løg og dressing 106,-
24. Florida: Kylling, spaghetti, champignon, løg og dressing 106,-
25. Sason: Portobello svampe, pebergruft, oksemørbrad, bearnaisesauce 109,-
26. Verona: Döner kebab, kylling, prosciutto skinke, spaghetti og dressing 109,-
28. Bologna: kødsauce og spaghetti 106,-

I TILBEHØR TIL PIZZA I

Kød, mozzarella 12.-
Grøntsager, dressing 6.-

I DURUM & SANDWICH I

51. Durum: hjemmebagt med döner kebab eller kylling, salat, cherrytomater, rødløg og dressing 99,-
58. Kebabsandwich: : hjemmebagt med döner kebab, salat, cherrytomater,
rødløg og dressing
99,-
59. Kyllingesandwich: hjemmebagt med kylling, salat, cherrytomater,
rødløg og dressing
99,-

I BØRNEMENUER I

83. Spaghetti: med kødsauce 59,-
84. Minipizza: vælg mellem skinke, kødsauce, oksekød og pepperoni 59,-
85. Mini halvåben: vælg mellem 23, 24 og 28 69,-
86. Mini kurdisk pizza: vælg mellem kebab eller kylling salat, cherrytomater, rødløg og dressing 69,-
87. Kyllingenuggets: med fritter 59,-

I DESSERT I

73. Creme brulée 79,-
74. Tiramisu 84,-
75. Chokoladesoufflé med is 79,-
76. Cooks desserttapas min. 2 pers. pr. pers 99,-
77. Pandekager med is 79,-

I COCKTAILS I

Aperol spritz 65,-
Hendricks Gin 65,-
Gin Mare 65,-
Gin Hass 65,-
Gin Moms 65,-
Husets Gin 55,-
White Russian 65,-
Irish Coffee 50,-

I KAFFE I

Americano 20,-
Espresso 20,-
Café Latté 35,-
Cappuccino 35,-
Ice coffee 40,-
Varm Kakao 35,-
The 20,-

I DRIKKEVARER I

Carlsberg Pilsner

0,25 39,-
0,50 54,-

Tuborg Classic

0,25 40,-
0,50 59,-

1664 Blanc

0,50 64,-

Grimbergen Double

0,50 64,-

Nordic Ale, alkoholfri

0,25 39,-
0,50 54,-

Øl fra Fur Bryghus Renæssance, Bock, Ale, Lager

Pr. flaske 69,-

Sodavand Coca Cola, Coca Cola Zero, Sprite Zero, Fanta, Lemon

Lille 0,25 39,-
Mellem 0,50 49,-
Stor 0,75 56,-

Økologisk saft Æble, Hyldeblomst, Hindbær, Solbær

Pr. flaske 35,-

NÅR MAD OG VIN PASSER SAMMEN….

· Lette vine til let mad. Jo kraftigere mad, jo kraftigere vine.

· Vine med højt tanninindhold er gode til kraftige kødretter.

· Til f.eks. kylling kan man vælge en kraftigere hvidvin eller en lettere rødvin med lavere tanninindhold.

· Ved valg af rødvine til fisk passer det bedst, at vælge frugtrige vine, med højere friskhed,

men vigtigt at undgå et højt tanninindhold i vinen.

· De fleste oste passer bedst til hvidvine, mens blåskimmeloste kræver en vin med sødme.

· Sødt til sødt, frisk til frisk etc.

· Kan man finde nogle af de samme aromaer i vinen som i maden bliver oplevelsen fuldendt.

I VINKORT I

I BOBLER MOUSSERENDE I

CUVAGE BLANC DE BLANCS, PIEMONTE, ITALIEN

Champagnekvalitet fra Piemonte, Metodo Classico.
Elegant, frisk og cremet finish, med noter af citrus og brødnoter.
Perfekt som aperitif eller til finere skaldyr og fisk. Drue 100 % Chardonnay,
24 mdr. på gæren

Pr. Gl. 65,-

Pr. Fl. 345,-

I HVIDE: LETTE – AROMATISKE – FRISKE – ELEGANTE I

NESPOLINO BIANCO, PODERI DAL NESPOLI, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN
Aromatisk duft af tropisk frugt, grønne æbler og lidt citrus.
Smagen er frisk, tør og fyldig med noter af ananas, mango og papaja.
Meget drikkevenlig hvidvin, som går glimrende til
grillet fisk, rejer og hummer og retter med lyst kød.
Druer: Trebbiano og Chardonnay
Pr. Gl. 65,-

Pr. 1⁄2 fl. 115,-

Pr. fl 230,-

THE WEATHER STATION SAUVIGNON BLANC, JOURNEYS EN, SYDAFRIKA
Charmerende duftnuancer af hvide blomster, græs, citrus og melon.
Frisk og slank i munden med intens frisk frugt, frisk syre og en tør afslutning. Et dejligt glas til skaldyr, mager fisk og milde oste.
Drue: 100 % Sauvignon Blanc
Pr. fl. 298,-

I HVIDE: MEDIUMFYLDIG – FRUGTRIGE – BALANCE I

DOC PEDAGEBIT, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN
Kompleks vin med flot balance, perfekt til fisk og skaldyr.
Smagsnoter: Indbydende duft af blomster, citrus og havtorn.
Smagen er sprød og frisk med fine noter af fersken og urter.
Ganske velegnet til cremet grøntsagssuppe og retter med asparges og skaldyr. Drue: 100 % Pedagebit
Pr. fl. 298,-

I HVIDE: FYLDIG – FEDMEFULD – INTENS I

LA COUR DES DAMES CHARDONNAY, BADET CLEMENT, BOURGOGNE, FRANKRIG
Intens duft af hvide blomster, æble og abrikos med en elegant underspillet fadnote. Cremet og fyldig i smagen. Flot kompleksitet og intensitet i retning af god hvid bourgogne. Et godt valg til de lidt federe fiskeretter eller kylling. Drue: 100 % Chardonnay
Pr. fl. 298,-

I ROSÈVIN I

FILARINO ROSÈ, PODERI DAL NESPOLI, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN
I glasset en fin rosa farve. Duften er aromatisk af vilde roser, granatæble og blodappelsin. Afrundet, frisk og frugtig smag af røde kirsebær med et strejf af viol og en delikat mineralsk afslutning. Drik den som aperitif eller til salater og lette forretter.
Druer: 100 % Sangiovese
Pr. Gl. 65,-

Pr. fl. 275,-

I RØDE: FRUGTRIGE – FRISKE – LETTE I

LA COUR DES DAMES PINOT NOIR, BADET CLEMENT, BOURGOGNE, FRANKRIG
Intens næse med noter af hindbær, ribs og jordbær. Vinen er mild, blød og saftig og lidt i stil med en côte de beaune. En meget elegant og velafbalanceret pinot noir, som fungerer fint til grillet fisk og retter med lyst fjerkræ. Drue: 100 % Pinot Noir
Pr. fl 298,-

I RØDE: MEDIUMFYLDIGE – STRUKTUR – TANNIN I

PODERI DAL NESPOLINO ROSSO, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN
Duften er indtagende med noter af kirsebær, violer, chokolade og lidt urter. Smagen er mild og rund og meget saftig. En meget harmonisk vin, som egner sig til de fleste pizza og pastaretter. Druer: 70 % Sangiovese og 30 % Merlot
 

Pr. gl. 60,-

Pr. 1⁄2 fl. 115,-

Pr. fl. 230,-

PASION DO BOPAL, BODEGAS SIERRE NORTE, UTIEL – REQUENA, SPANIEN
COOKS ANBEFALERPasion de Bobal er lavet 100% på den spændende lokale druesort Bobal. Vinen har lagret i 6 måneder på små franske egetræsfade. Smagenoter: Duften er indtagende med noter af orangeskal, hindbær, jordbær og kirsebær, og et strejf af bergamot som i Earl Gray te. Smagen er frugt rig, med fine nuancer af mørke bær, kaffe og chokolade med en charmerende cremet struktur. Den milde silkeagtige vin er eminent til fjerkræ, til kalvekød eller som
gennemgående tapas-vin, eller den perfekte kærlighedsvin og bryllupsvin. Certificeret økovin. Vinen har fået 91 point af Wineadvocate v. Robert Parker
Pr. fl. 345,-

I RØDE:KRAFTIGE – INTENSE – EFTERSMAG I

DOC PIANO DEL CERRO, VIGNETI DEL VULTURE, BASILICATA, ITALIEN
Dyb mørkerød farve. Duften er intens med nuancer af solbær, brombær, chokolade, lakrids og vanilje. Masser af ekstrakt og struktur i smagen og en lang, næsten balsamisk eftersmag. En vin til den gode peberbøf, krydret lam, dyrevildt eller blåskimmelost Druer: Aglianico.
 

Pr. fl. 495,-