Skriv til os

Menu

I FROKOST 11.00-16.00 I

SANDWICH

Hjemmebagt brød: med döner kebab, salat og dressing……………………………………………………………………………….. 59,-

Hjemmebagt brød: med, kylling, salat og dressing………………………………………………………………………………………….. 59,-

Hjemmebagt brød: med bresaola, rucola, olivenolie og parmasanost…………………………………………………………. 59,-

DURUM

Hjemmebagt brød: med döner kebab, salat og dressing……………………………………………………………………………….. 59,-

Hjemmebagt brød: med kylling, salat og dressing…………………………………………………………………………………………… 59,-

FROKOST PIZZA

Tomatsauce: ost, skinke, pepperoni…………………………………………………………………………………………………………………… 59,-

Tomatsauce: ost, oksekød, pepperoni………………………………………………………………………………………………………………. 59,-

Tomatsauce: ost, kødsauce, spaghetti……………………………………………………………………………………………………………… 59,-

Tomatsauce: ost, kebab eller kylling, salat, dressing……………………………………………………………………………………….. 59,-

FROKOSTBØF

Kalvefilét: med salat, fritter og cognacsauce……………………………………………………………………………………………………. 89,-

Kyllingefilét: med salat, fritter og cognacsauce………………………………………………………………………………………………….. 89,-

Hakkebøf: med salat, fritter og bearnaisesauce………………………………………………………………………………………………. 89,-

PARISERBØF

Franskbrød: hakkebøf, æggeblomme, løg, rødbeder, capers og peberrod…………………………………………………. 89,-

BURGER

Cooks Burger: hakkebøf på grill med salat, rødløg,

tomat, agurk, hjemmelavet dressing og ost………………………………………………………………………………………….. 109,-

Mexican Burger: hakkebøf på grill med salat, rødløg, tomat,

agurk, tacosauce, guacamole, jalapenos og ost……………………………………………………………………………………………. 119,-

Kyllingeburger: grillet kyllingefilet med salat, rødløg, tomat, agurk,

hjemmelavet dressing og ost…………………………………………………………………………………………………………………………….. 99,-

Alle burgere serveres med fritter og aioli.

Vi bruger oksekød af dansk kødkvæg fra Kildegaarden

PASTARETTER

Spaghetti Carbonara: med bacon, parmasanost og fløde ……………………………………………………………………….. 65,-

Pasta Al Filetto: med strimler af kalvefilét, champignon,

parmasanost, hvidvin, fløde og tomatsauce…………………………………………………………………………………………………… 65,-

STJERNESKUD

Én dampet rødspættefilét og stegt fiskefilet: rejer, asparges og kaviar…………………………………………………………. 89,-

I COOKS MENU I

FORRET

Lufttørret oksefilet: med rucola, parmesanost, oliven og citron.

HOVEDRET

Oksemørbrad: med serranoskinke i rødvinssauce.

Serveres med friske grøntsager og dagens kartoffel.

DESSERT

Chokoladesoufflé med is……………………………………………………………………………………………………………………………….. 269,-

I CHEF MENU I

FORRET

Rejesalat

HOVEDRET

Kalvefilét: med champignon og bacon i special sauce.

Serveres med friske grøntsager og dagens kartoffel

DESSERT

Creme Brulee……………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 259,-

I HUSETS MENU I

FORRET

Börek, filodej fyldt med ost, spinat og æg. Serveres med tzaziki

HOVEDRET

Kalvefilét med gorgonzolasauce, stegte grønsager og dagens kartoffel

DESSERT

Tiramisu……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 259,-

I FORRETTER I

31. Hvidløgsbrød: med ost …………………………………………………………………………………………………………………………………….. 40,-

32. Carpaccio……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 65,-

33. Rejesalat…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 65-

34. Börek: filodej fyldt med ost, spinat og æg. Serveres med tzaziki …………………………………………………………… 69,-

35. Tigerrejer: med mangosalat…………………………………………………………………………………………………………………….. 69,-

36. Lufttørret oksefilét: med parmasanost, rucola, olivenolie og citron …………………………………………………… 69,-

37. De 6 små……………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 129,-

38. Grillet kyllingefilét …………………………………………………………………………………………………………………. 79,-

39. Serranoskinke:  med salat, valnødder, parmasanost og granatæblesirup ……………………………………….. 79,-

40. Nachos classic…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 69,-

40a.Nachos Supreme: med kylling………………………………………………………………………………………………………………….. 89,-

TAPAS

Tapastallerken: med det bedste fra køkkenet…………………………………………………………………………………………………. 159,-

I PASTA I

41. Penne Huso: kalvefilét i tern, bacon, løg, parmasanost, chili, hvidløg, fløde og tomat………………………. 95,-

42. Carbonara: spaghetti med bacon, parmasanost og fløde …………………………………………………………………. 89,-

43. Pasta Al Filetto: strimler af kalvefilét, champignon, parmasanost, hvidvin, fløde og tomatsauce……. 85,-

44. Pasta Con Pollo: med kylling, bacon, parmasanost i fløde- og tomatsauce ……………………………………… 89,-

45. Pasta Gamberetti: med kæmperejer, rejer, hvidvin og hvidløg og i fløde- og tomatsauce……………….. 95,-

46. Pasta Al Salmone: med laks, rejer og flødesauce ………………………………………………………………………………….. 95,-

Alle pastaretter serveres med friskbagt brød.

I FRA STENKULSGRILLEN I

64. Rib Eye 300 gr. ………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 229,-

65. T-Bone 500 gr…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 219,-

66. Kalvefilét 200 gr………………………………………………………………………………………………………………………………………… 199,-

67. Oksemørbrad 200 gr………………………………………………………………………………………………………………………………. 209,-

68. Cote du beuf 500 gr. ……………………………………………………………………………………………………………………………….. 249,-

69. Kyllingefilét 200 gram……………………………………………………………………………………………………………………………….199,-

Serveres med garniture og kartoffel. Vælg mellem bearnaise-, peber-, cognacsauce , kryddersmør.

I BURGER I

Cooks burger: hakkebøf på grill med salat, rødløg,

tomat, agurk, hjemmelavet dressing og ost………………………………………………………………………………………….. 109,-

Mexican Burger: hakkebøf på grill med salat, rødløg, tomat,

agurk, tacosauce, guacamole, jalapenos og ost……………………………………………………………………………………………. 119,-

Kyllingeburger: grillet kyllingefilet med salat, rødløg, tomat, agurk,

hjemmelavet dressing og ost…………………………………………………………………………………………………………………………….. 99,-

Alle burgere serveres med fritter og aioli.

Vi bruger oksekød af dansk kødkvæg fra Kildegaarden

 

EKSTRA TILBEHØR TIL BURGER

Ost ………………………………………………………………………… 15,- Bacon …………………………………………………………………….. 15,-

I PIZZA I

1. Oriental: tomatsauce, ost, döner kebab, champignon, løg, dressing, chili ……………………………………………… 79,-

2. Welat: tomatsauce, ost, döner kebab, pepperoni, jalapenos, champignon……………………………………….. 79,-

3. Venus: tomatsauce, ost, oksekød, champignon, spaghetti, chili og dressing…………………………………………….. 79,-

4. Antics: tomatsauce, ost, oksekød, champignon, rejer, pepperoni, gorgonzola………………………………………. 79,-

5. Arena: tomatsauce, ost, oksekød, bacon, løg………………………………………………………………………………………….. 69,-

6. Vesuvio: tomatsauce, ost, skinke og pepperoni……………………………………………………………………………………….. 65,-

7. Sorrento: tomatsauce, ost, skinke, champignon, bacon ………………………………………………………………………… 65,-

8. Hawaii: tomatsauce, ost, skinke, ananas …………………………………………………………………………………………………. 65,-

9. Carpaccio: tomatsauce, portobellosvampe, carpaccio, rucola og parmasanost ……………………………….99,-

10. Dilan: tomatsauce, ost, kylling, champignon, løg, dressing, spaghetti…………………………………………………. 79,-

11. Parma: tomatsauce, ost, serranoskinke, parmasanost, rucola og tomater………………………………………….. 85,-

12. Rosa: tomatsauce, ost, kødsauce, løg, spaghetti, champignon ……………………………………………………………. 65,-

13. My Love: tomatsauce, ost, skinke, döner kebab, kylling, peperoni, pølser og bacon………………………………………. 95,-

14. Aspendos: tomatsauce, ost, kalvefilét-strimler, pepperoni,

champignon, løg, gorgonzola ……………………………………………………………………………………………………………………. 79,-

15. Mix I: tomatsauce, ost, döner kebab, oksekød, skinke, kylling og dressing……………………………………………. 85,-

16. Mix II: tomatsauce, ost, skinke, kødsauce, pepperoni ……………………………………………………………………………… 75,-

17. Bresaola: tomatsauce, ost, bresaola, parmasanost, rucola og tomater ……………………………………………… 85,-

18. Bilo: tomatsauce, ost, bresaola, parmasanost, oliven, rødløg, tomat og dressing…………………………………….. 85,-

19. Amigo: tomatsauce, ost, oksekød, champignon, pepperoni, chili, løg………………………………………………….. 72,-

20. Acopula: tomatsauce, ost, kødsauce, pepperoni, tacosauce,

løg, jalapenos, hvidløg…………………………………………………………………………………………………………………………………..65,-

21. Firat: ost, döner kebab, salat, dressing ……………………………………………………………………………………………………… 75,-

22. Efes: ost, kylling, salat, dressing………………………………………………………………………………………………………………….. 75,-

Mix selv: pizzbund med ost og tomatsauce (tilbehør ekstra) …………………………………………………………………. 45,-

I HALVÅBEN INDBAGT PIZZA I

23. Cook’s: tomatsauce, ost, döner kebab, champignon, løg, dressing…………………………………………………….. 75,-

24. Florida: tomatsauce, ost, kylling, spaghetti, champignon, løg, dressing ……………………………………………… 75,-

25. Sason: tomatsauce, ost, kalvefilét, løg, champignon, bearnaisesauce………………………………………………… 85,-

26. Verona: tomatsauce, ost, döner kebab, kylling, skinke, spaghetti og dressing…………………………………….. 79,-

27. Calzone: tomatsauce, ost, skinke ………………………………………………………………………………………………………………. 59,-

28. Bologna: tomatsauce, ost, kødsauce, spaghetti……………………………………………………………………………………… 75,-

Alle pizzaer kan laves glutenfri + 20 kr.

TILBEHØR TIL PIZZA

Kød ………………………………………………………………………… 12,-

Ost …………………………………………………………………………. 12,-

Grøntsager …………………………………………………………….. 6,-

Dressing ………………………………………………………………… 6,-

I HUSETS SPECIALITETER I

51. Durum: hjemmebagt brød med döner kebab eller kylling, salat og dressing………………………………………. 69,-

52. Durum: hjemmebagt brød med döner kebab, spaghetti, tomatsauce, salat og dressing ……………….. 74,-

I SANDWICH I

58. Kebab sandwich: hjemmebagt brød med dönerkebab, salat og dressing ……………………………………….. 69,-

59. Kyllingesandwich: hjemmebagt brød med kylling, salat og dressing………………………………………………… 65,-

I BØRNEMENUER I

81. Kyllingenuggets: med fritter……………………………………………………………………………………………………………………. 49,-
82. Fiskefilét: med fritter………………………………………………………………………………………………………………………………….. 49,-
83. Spaghetti: med kødsauce………………………………………………………………………………………………………………………… 49,-
84. Børnepizza, vælg mellem: Skinke, kødsauce, oksekød og pepperoni…………………………………………………. 49,-

Cocktails

Mojito ……………………………………………. 60,-
Strawberry Daiquri …………………………….. 65,-
Hendricks Gin ………………………………….. 60,-
Gin Mare ………………………………………… 60,-

Husets Gin ………………………………………. 50,-

White Russian ………………………………….. 60,-

Hot Drinks

Irish Coffee ………………………………………. 50,-

Mexican Coffee …………………………………. 65,-

Fransk Coffee …………………………………… 65, –

Dessert

73. Creme …………………………………………. 65,-

74. Tiramisu ………………………………………. 69,-

75. Chokoladesoufflé med is …………………… 65,-

76. Cooks desserttapas min. 2 pers. pr. pers .. 99,-

Kaffe

Americano …………………………………………. 18,-
Espresso
…………………………………………… 18,-

Café Latté ………………………………………….. 30,-

Cappucino …………………………………………. 30,-

Ice Coffee Latté …………………………………… 30,-

Varm Kakao ………………………………………… 30,-

The …………………………………………………… 20,-

I DRIKKEVARER I

ØL FRA GOURMET BRYGGERIET

Fadøl, Pilzner, Klazzik, Brown Ale

Lille ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 35-

Stor …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 49,-

ØL FRA FUR BRYGHUS

Renæssance, Bock, Ale, Lager,

Pr. flaske ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 65,-

SODAVAND

Coca Cola, Coca Cola Zero, Sprite Zero, Fanta, Lemon

Lille …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 29,-

Mellem ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 39-

Stor …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 49,-

ØKOLOGISK SAFT

Lemoningefær, Æble, Hyldeblomst, Hindbær, Solbær

Pr. flaske ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 30,-

ISVAND

Stort glas …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 12,-

NÅR MAD OG VIN PASSER SAMMEN….

· Lette vine til let mad. Jo kraftigere mad, jo kraftigere vine.

· Vine med højt tanninindhold er gode til kraftige kødretter.

· Til f.eks. kylling kan man vælge en kraftigere hvidvin eller en lettere rødvin med lavere tanninindhold.

· Ved valg af rødvine til fisk passer det bedst, at vælge frugtrige vine, med højere friskhed,

men vigtigt at undgå et højt tanninindhold i vinen.

· De fleste oste passer bedst til hvidvine, mens blåskimmeloste kræver en vin med sødme.

· Sødt til sødt, frisk til frisk etc.

· Kan man finde nogle af de samme aromaer i vinen som i maden bliver oplevelsen fuldendt.

I MENU & VINKORT I

I BOBLER/MOUSSERENDE I

PETIT ROZIER, CHARDONNAY/SEMILLON, WESTERN CAPE, SYDAFRIKA

Champagnekvalitet fra Piemonte, Metodo Classico.

Elegant, frisk og cremet finish, med noter af citrus og brødnoter.

Perfekt som aperitif eller til finere skaldyr og fisk. Drue 100 % Chardonnay,

24 mdr. på gæren. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Pr. Gl. 65.- | Pr. Fl. 345.- | Pr. Magnum fl. 695.-

MALVASIA NEVISSANO SPUMANTE DOLCE, TERRE DA VINO, PIEMONTE, ITALIEN

Sød moussernede vin. I glasset har vinen en flot kirsebærrød farve,

med fine små perler. Duften er aromatisk, med noter af roser og røde skovbær.

Vinen holder kun 6,5% alkohol og kan nydes i store slurke.

Anvendes til dessert eller som terrassevin. Drue: 100 % Malvasia. . . . . . . . . . . . . . . . . . . Pr. fl. 288.-

I HVIDE: LETTE- AROMATISKE – FRISKE – ELEGANTE I

NESPOLINO BIANCO, PODERI DAL NESPOLI, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN

Aromatisk duft af tropisk frugt, grønne æbler og lidt citrus.

Smagen er frisk, tør og fyldig med noter af ananas, mango og papaja.

Meget drikkevenlig hvidvin, som går glimrende til

grillet fisk, rejer og hummer og retter med lyst kød.

Druer: Trebbiano og Chardonnay .. . . . . . . . . . . . . . . . . . Pr. Gl. 55.- | Pr. ½ fl. 109.- | Pr. fl 209.-

THE WEATHER STATION SAUVIGNON BLANC, JOURNEYS EN, SYDAFRIKA.

Charmerende duftnuancer af hvide blomster, græs, citrus og melon.

Frisk og slank i munden med intens frisk frugt, frisk syre og en tør afslutning.

Et dejligt glas til skaldyr, mager fisk og

milde oste. Drue: 100 %Sauvignon Blanc . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Pr. fl. 298.-

I HVIDE: MEDIUMFYLDIG – FRUGTRIGE – BALANCE I

DOC PEDAGEBIT, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN.

Kompleks vin med flot balance, perfekt til fisk og skaldyr.

Smagsnoter: Indbydende duft af blomster, citrus og havtorn.

Smagen er sprød og frisk med fine noter af fersken og urter.

Ganske velegnet til cremet grøntsagssuppe og retter med

asparges og skaldyr. Drue: 100 % Pedagebit. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Pr. fl. 298.-

PASION DE MOSCATEL, BODEGAS SIERRE NORTE, UTIEL-REQUENA, SPANIEN

Pasion de Moscatel, Bodegas Sierre Norte, Utiel-Requena, Spanien.

Duften er umiskendelig Muscat, med noter af blomster, abrikos og grønne æbler.

Smagen er intens frugt drevet, men knastør, livlig frugtsyre og dejlig fyldig cremet

struktur med masser af nuancer afsluttende med en elegant

mineralsk eftersmag. Økologisk certificeret. Drue: 100 % Moscatel. . . . . . . . . . . . . . . . . Pr. fl. 298.-

I HVIDE: KRAFTIG –INTENS- MEDITATION I

PETIT ROZIER, CHARDONNAY/SEMILLON, WESTERN CAPE, SYDAFRIKA

Dufter eksotisk af grapefrugt, honning og hvide markblomster.

Smagen har en charmerende frugtsødme og god friskhed.

God til mere kraftigere med. Druer: 60 % semillon 40 % Chardonnay. . . . . . . . . . . . . Pr. fl. 268.-

I ROSÈVIN I

FILARINO ROSÈ, PODERI DAL NESPOLI, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN

I glasset en fin rosa farve. Duften er aromatisk af vilde roser, granatæble og blodappelsin.

Afrundet, frisk og frugtig smag af røde kirsebær med et strejf af viol og en delikat mineralsk

afslutning. Drik den som aperitif eller til salater og lette forretter.

Druer: 100 % Sangiovese……………………………………………………………………………………………… Pr. fl. 268.-

I RØDE: FRUGTRIGE – FRISKE – LETTE I

PINOT NOIR MIRADOR, CASA BLANCA VALLEY, CHILE

Lys og læskende Pinot Noir, næsten rosè-agtig. Indbydende duft af urter og modne røde bær.

Frisk syre og en lang og let krydret eftersmag, der passer perfekt til stegt fisk,

kylling eller frokostvin.

Drue: 100 % Pinot Noir …………………………………………………………………………….Pr. gl. 65.- | Pr. fl 268.-

I RØDE: MEDIUMFYLDIGE – STRUKTUR – TANNIN I

PODERI DAL NESPOLI ROSSO, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN

Duften er indtagende med noter af kirsebær, violer, chokolade og lidt urter.

Smagen er mild og rund og meget saftig. En meget harmonisk vin,

som egner sig til de fleste pizza og pastaretter.

Druer: 70 % Sangiovese og 30 % Merlot. ………………… Pr. gl. 55.- | Pr. ½ fl. 109.- | Pr. fl. 209.-

PASION DO BOPAL, BODEGAS SIERRE NORTE, UTIEL – REQUENA, SPANIEN

COOKS ANBEFALER SPANSK AUTENTISK TOPVIN MED WOW- EFFEKT!

Pasion de Bobal er lavet 100% på den spændende lokale druesort Bobal.

Druestokkene er gamle, hvilket giver udsøgte og intense druer. Samtidig holdes høstudbyttet

lavt, hvilket giver en rigtig god struktur til vinen, samtidig med at holdbarheden forøges.

Vinen har lagret i 6 måneder på små franske egetræsfade.

Smagenoter: Duften er indtagende med noter af orangeskal, hindbær, jordbær og

kirsebær, og et strejf af bergamot som i Earl Gray te. Smagen er frugt rig, med fine nuancer

af mørke bær, kaffe og chokolade med en charmerende cremet struktur.

Den milde silkeagtige vin er eminent til fjerkræ, til kalvekød eller som gennemgående

tapas-vin, eller den perfekte kærlighedsvin og bryllupsvin. Certificeret økovin.

Vinen har fået 91 point af Wineadvocate v. Robert Parker……………………………………….. Pr. fl. 298.-

I RØDE:KRAFTIGE – INTENSE – EFTERSMAG I

IL NESPOLI RISERVA, DOC, PODERI DAL NESPOLI, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN

Il Nespoli Riserva laves på ren sangiovese fra ældre vinstokke med lavt udbytte – og kun i de

bedste årgange. Druerne håndhøstes ved optimal modenhed og gennemgår en streng

selektering, hvoraf kun 75 pct. af

druerne ender i denne riserva. Efter gæring lagrer vinen i 12 mdr. på små, nye franske

egefade (barriques) og yderligere 12 mdr. på ståltank, inden den aftappes på flaske.

En del af vinen ligger desuden i kortere tid på amerikansk eg.

Smagsnoter: Intens rubinrød. Imødekommende duft af kirsebær, blomme

og solbær med noter af ristet kaffe, lakrids og vanilje fra fadlagringen.

Smagen er fyldig, rund og blød…………………………………………………………………………………. Pr. fl. 395.-

GB ROSSO IGT, ODOARDI, CALABRIA, ITALIEN.

Kulsort farve. Aromaer af vanilje, modne bær, kamfer, kirsebær, mørk chokolade,

kaffe, tobak, tjære, og bilværksted. Smagen er uhyre kraftig, tætpakket med sødmefuld

frugt, let krydderi og meget lang eftersmag.

Druer: Magliocco, Gagloppo, Greco Nero, Nerello Cappucio………………………………….. Pr. fl. 495.-

I DESSERTVINE I

MUSCAT DE RIVESALTES, CH. ROMBEAU, FRANKRIG

Lys gylden og levende farve. Fersken, abrikos, honning, akaciehonning

præger den rige og yderst komplekse duft. Smagen er fyldig med høj syre.

Druer: Muscat . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Pr. Gl. 55.- | Pr. fl 268.-

MALVASIA NEVISSANO SPUMANTE DOLCE, TERRE DA VINO, PIEMONTE, ITALIEN

Sød moussernede vin. I glasset har vinen en flot kirsebærrød farve, med fine små perler.

Duften er aromatisk, med noter af roser og røde skovbær.

Vinen holder kun 6,5% alkohol og kan nydes i store slurke.

Anvendes til dessert eller som terrassevin.

Drue: 100 % Malvasia. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Pr. fl 288.-

MOSCATEL SHERRY, BODEGAS HIDALGO LA GITANA,

SAN LUCAR DE BARRAMEDA, SPANIEN

Dyb mahognifarve. Parfumeret duft med nuancer af sveske, karamel og lidt enebær.

Sød og fedmefuld i munden, hvor noter af tørret frugt og citrus dominerer og gør vinen

velegnet først og fremmest til desserter.

Server den let kølig til pandekager med vaniljeis eller crème brûlée.

Drue: 100 % Moscatel. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Pr. Gl. 55.- | Pr. fl 345.-