Menu
I FROKOST 11.00-16.00 I
SANDWICH
Hjemmebagt med döner kebab eller kylling salat, cherrytomater, rødløg og dressing | 79,- |
Hjemmebagt med røget laks, avocado, rucola, rødløg, dressing | 79,- |
DURUM
Hjemmebagt med döner kebab eller kylling, salat, cherrytomater, rødløg og dressing | 79,- |
FROKOST PIZZA
Økologiske flåede tomater, mozzarella, prosciutto skinke og pepperoni | 79,- |
Økologiske flåede tomater, mozzarella, oksekød og pepperoni | 79,- |
Økologiske flåede tomater, mozzarella, kødsauce og spaghetti | 79,- |
Økologiske flåede tomater, mozzarella, kebab eller kylling, salat, cherrytomater, rødløg og dressing | 79,- |
FROKOSTBØF
Kalvefilét: med salat, fritter og cognacsauce | 129,- |
Kyllingefilét: med salat, fritter og cognacsauce | 129,- |
Hakkebøf: med salat, fritter og bearnaisesauce | 129,- |
PARISERBØF
Brød, hakkebøf, æggeblomme, løg, rødbeder, capers og peberrod | 129,- |
BURGER
Cooks Burger: Hakkebøf på grill med salat, rødløg, tomater, agurk, ost og hjemmelavet dressing | 114,- |
Mexican Burger: Hakkebøf på grill med salat, rødløg, tomat, agurk, tacosauce, guacamole, jalapenos og ost | 114,- |
Kyllingeburger: Kyllingefilet på grill med salat, rødløg, tomat, ost og karrydressing | 114,- |
Alle burgere serveres med fritter og aioli. Vi bruger oksekød af dansk kødkvæg fra Kildegaarden
PASTARETTER
Spaghetti Carbonara med bacon, parmesanost og flødesauce | 90,- |
Pasta Al Filetto af kalvefilét i tern, champignon, parmesanost, fløde- og tomatsauce | 94,- |
I COOKS MENU I
FORRET Lufttørret oksefilet med rucola, parmesanost, oliven og citron HOVEDRET Oksemørbrad med serranoskinke. Serveres med garniture og petit kartofler eller pommes. Vælg mellem sauce: bearnaise, cognac, peber eller kryddersmør. DESSERT Chokoladesoufflé med is og kaffe | 369,- |
I CHEF MENU I
FORRET Rejesalat HOVEDRET Kalvefilét. Serveres med garniture og petit kartofler eller pommes. Vælg mellem sauce: bearnaise, cognac, peber eller kryddersmør. DESSERT Creme Brulee og kaffe | 359,- |
I FORRETTER I
31. Hvidløgsbrød med ost | 49,- |
32. Carpaccio | 89,- |
33. Rejesalat | 89,- |
34. Börek: filodej fyldt med ost og spinat. Serveres med tzaziki | 89,- |
35. Gambas pil pil | 99,- |
36. Lufttørret oksefilét med parmasanost, rucola, olivenolie og citron | 89,- |
38. Salat med grillet kyllinge filet | 89,- |
40. Nachos classic | 79,- |
40a. Nachos Supreme med kødsauce og jalapenos | 99,- |
Alle forretter serveres med friskbagt brød.
I TAPAS I
Tapastallerken med det bedste fra køkkenet | 179,- |
I FRA STENKULSGRILLEN I
64. Rib Eye: 350 gr | 319,- |
65. T-Bone: 500 gr. | 309,- |
66. Kalvefilét: 250 gr. | 289,- |
67. Oksemørbrad: 250 gr. | 309,- |
68. Kyllingefilét: 200 gr. | 229,- |
Serveres med garniture og petit kartofler eller pommes.
Vælg mellem sauce bearnaise, cognac, peber eller kryddersmør
I BURGER I
53. Cooks burger: Hakkebøf på grill med salat, rødløg, tomater, agurk, ost og hjemmelavet dressing | 134,- |
54. Mexican Burger: Hakkebøf på grill med salat, rødløg, tomat, agurk, tacosauce, guacamole, jalapenos og ost | 144,- |
55. Kyllingeburger: Kyllingefilet på grill med salat, rødløg, tomat, ost og karrydressing | 134,- |
56. Ox burger: Oksemørbrad, rødløg, relish, semi dry tomater og bearnaisesauce | 172,- |
Alle burgere serveres med fritter og aioli.
I PASTA I
41. Penne Huso: Kalvefilét i tern, bacon, løg, parmesanost, chili, hvidløg, fløde- og tomatsauce | 132,- |
42. Carbonara: Pasta med bacon, parmesanost og flødesauce | 130,- |
43. Pasta Al Filetto: Kalvefilét i tern, champignon, parmesanost, fløde- og tomatsauce | 132,- |
44. Pasta Con Pollo med kylling, bacon, parmesanost, fløde- og tomatsauce | 132,- |
45. Pasta Gamberetti med black tigerrejer, hvidvin, hvidløg, fløde- og tomatsauce | 132,- |
Alle pastaretter serveres med friskbagt brød.

I PIZZA I
Alle pizza laves med økologisk flåede tomater og mozzarella ost.
(21-22 er uden flåede tomater)
1. Oriental: Döner kebab, champignon, løg, dressing og chili | 109,- |
2. Allan: Svampe symfoni, kartofler, marscparpone, kylling og rosmarin | 114,- |
3. Venus: Oksekød, champignon, spaghetti, chili og dressing | 109,- |
4. Antika: Oksekød, pepperoni, champignon,rejer og gorgonzola | 109,- |
5. Arena: Oksekød, bacon og løg | 109,- |
6. Vesuvio: Prosciutto skinke, pepperoni og ananas | 109,- |
7. Sorrento: Prosciutto skinke, champignon og bacon. | 109,- |
8. Vegetar: Svampe, grillet squash, kartofler, oliven og cherrytomater | 109,- |
9. Carpaccio: Portobello svampe, carpaccio, rucola, parmesan og olivenolie | 115,- |
10. Dilan: Kylling, champignon, løg, dressing og spaghetti | 109,- |
11. Parma: Serranoskinke, parmesan, rucola, cherrytomater og olivenolie | 114,- |
12. Welat: Döner kebab, pepperoni, jalapenos og champignon | 109,- |
13. My Love: Prosciutto skinke, döner kebab, kylling, pepperoni, pølser og bacon | 114,- |
14. Aspendos: Kalvefilét-strimler, pepperoni, champignon, løg og gorgonzola | 109,- |
15. Mix I: Döner kebab, oksekød, prosciutto skinke, kylling og dressing | 109,- |
16. Chorizo: Spansk pølse, artiskok, portobello svampe og cherrytomater | 115,- |
17. Bresaola: Bresaola, parmesanost, rucola, cherrytomater og olivenolie | 114,- |
18. Rami: Kylling, rucola, cherrytomater, pesto og pinjekerner | 109,- |
19. Amigo: Oksekød, champignon, pepperoni, chili og løg | 109,- |
20. Le ibo: Pepperoni, kødsauce, løg, jalapenos, chili og hvidløg. | 109,- |
21. Firat: Döner kebab eller kylling, rødløg, cherrytomater, salat og dressing | 109,- |
22. Nordisk: Kartofler, grillet squash, stegt serranoskinke, mascarpone og rosmarin | 115,- |
Alle pizzaer kan laves glutenfri + 30 kr.
I HALVÅBEN INDBAGT PIZZA I
23. Cook’s: Döner kebab, champignon, løg og dressing | 109,- |
24. Florida: Kylling, spaghetti, champignon, løg og dressing | 109,- |
25. Sason: Portobello svampe, peberfrugt, oksemørbrad og bearnaisesauce | 109,- |
26. Verona: Döner kebab, kylling, prosciutto skinke, spaghetti og dressing | 114,- |
28. Bologna: Kødsauce og spaghetti | 109,- |
I TILBEHØR TIL PIZZA I
Kød, mozzarella | 12.- |
Grøntsager, dressing | 6.- |
I DURUM & SANDWICH I
51. Durum: Hjemmebagt med döner kebab eller kylling, salat, cherrytomater, rødløg og dressing | 99,- |
58. Kebabsandwich: : Hjemmebagt med döner kebab, salat, cherrytomater, rødløg og dressing | 99,- |
59. Kyllingesandwich: Hjemmebagt med kylling, salat, cherrytomater, rødløg og dressing | 99,- |
I BØRNEMENUER I
83. Spaghetti med kødsauce | 59,- |
84. Minipizza: Vælg mellem skinke, kødsauce, oksekød og pepperoni | 59,- |
85. Mini halvåben: Vælg mellem 23, 24 og 28 | 69,- |
86. Mini kurdisk pizza: Vælg mellem kebab eller kylling, salat, cherrytomater, rødløg og dressing | 69,- |
87. Kyllingenuggets med fritter | 59,- |
I DESSERT I
73. Creme brulée | 79,- |
74. Tiramisu | 84,- |
75. Chokoladesoufflé med is | 79,- |
76. Cooks desserttapas min. 2 pers. pr. pers | 99,- |
77. Pandekager med is | 79,- |
I COCKTAILS I
Aperol spritz | 65,- |
Hendricks Gin | 65,- |
Gin Mare | 65,- |
Gin Hass | 65,- |
Gin Moms | 65,- |
Husets Gin | 60,- |
White Russian | 65,- |
Irish Coffee | 55,- |
I KAFFE I
Americano | 20,- |
Espresso | 20,- |
Café Latté | 35,- |
Cappuccino | 35,- |
Ice coffee | 40,- |
Varm Kakao | 35,- |
The | 20,- |
I DRIKKEVARER I
Carlsberg Pilsner
0,25 | 44,- |
0,50 | 59,- |
Tuborg Classic
0,25 | 44,- |
0,50 | 60,- |
1664 Blanc
0,50 | 67,- |
Grimbergen Double
0,50 | 67,- |
Jacobsen Yakima IPA
0,50 | 67,- |
Øl fra Fur Bryghus Renæssance, Bock, Ale, Lager,
Pr. flaske | 70,- |
Sodavand Coca Cola, Coca Cola Zero, Sprite Zero, Fanta, Lemon
Lille 0,25 | 42,- |
Mellem 0,50 | 52,- |
Stor 0,75 | 60,- |
Økologisk saft Æble, Hyldeblomst, Hindbær, Solbær
Pr. flaske | 40,- |
NÅR MAD OG VIN PASSER SAMMEN….
· Lette vine til let mad. Jo kraftigere mad, jo kraftigere vine.
· Vine med højt tanninindhold er gode til kraftige kødretter.
· Til f.eks. kylling kan man vælge en kraftigere hvidvin eller en lettere rødvin med lavere tanninindhold.
· Ved valg af rødvine til fisk passer det bedst, at vælge frugtrige vine, med højere friskhed,
men vigtigt at undgå et højt tanninindhold i vinen.
· De fleste oste passer bedst til hvidvine, mens blåskimmeloste kræver en vin med sødme.
· Sødt til sødt, frisk til frisk etc.
· Kan man finde nogle af de samme aromaer i vinen som i maden bliver oplevelsen fuldendt.
I VINKORT I
I BOBLER MOUSSERENDE I
CUVAGE BLANC DE BLANCS, PIEMONTE, ITALIEN Champagnekvalitet fra Piemonte, Metodo Classico. | Pr. Fl. 349,- |
I HVIDE: LETTE – AROMATISKE – FRISKE – ELEGANTE I
NESPOLINO BIANCO, PODERI DAL NESPOLI, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN Aromatisk duft af tropisk frugt, grønne æbler og lidt citrus. Smagen er frisk, tør og fyldig med noter af ananas, mango og papaja. Meget drikkevenlig hvidvin, som går glimrende til grillet fisk, rejer og hummer og retter med lyst kød. Druer: Trebbiano og Chardonnay | Pr. Gl. 69,- Pr. 1⁄2 fl. 119,- Pr. fl 239,- |
THE WEATHER STATION SAUVIGNON BLANC, JOURNEYS EN, SYDAFRIKA Charmerende duftnuancer af hvide blomster, græs, citrus og melon. Frisk og slank i munden med intens frisk frugt, frisk syre og en tør afslutning. Et dejligt glas til skaldyr, mager fisk og milde oste. Drue: 100 % Sauvignon Blanc | Pr. fl. 307,- |
I HVIDE: MEDIUMFYLDIG – FRUGTRIGE – BALANCE I
DOC PEDAGEBIT, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN Kompleks vin med flot balance, perfekt til fisk og skaldyr. Smagsnoter: Indbydende duft af blomster, citrus og havtorn. Smagen er sprød og frisk med fine noter af fersken og urter. Ganske velegnet til cremet grøntsagssuppe og retter med asparges og skaldyr. Drue: 100 % Pedagebit | Pr. fl. 307,- |
I HVIDE: FYLDIG – FEDMEFULD – INTENS I
LA COUR DES DAMES CHARDONNAY, BADET CLEMENT, BOURGOGNE, FRANKRIG Intens duft af hvide blomster, æble og abrikos med en elegant underspillet fadnote. Cremet og fyldig i smagen. Flot kompleksitet og intensitet i retning af god hvid bourgogne. Et godt valg til de lidt federe fiskeretter eller kylling. Drue: 100 % Chardonnay | Pr. fl. 307,- |
I ROSÈVIN I
FILARINO ROSÈ, PODERI DAL NESPOLI, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN I glasset en fin rosa farve. Duften er aromatisk af vilde roser, granatæble og blodappelsin. Afrundet, frisk og frugtig smag af røde kirsebær med et strejf af viol og en delikat mineralsk afslutning. Drik den som aperitif eller til salater og lette forretter. Druer: 100 % Sangiovese | Pr. Gl. 69,- Pr. fl. 307,- |
I RØDE: FRUGTRIGE – FRISKE – LETTE I
LA COUR DES DAMES PINOT NOIR, BADET CLEMENT, BOURGOGNE, FRANKRIG Intens næse med noter af hindbær, ribs og jordbær. Vinen er mild, blød og saftig og lidt i stil med en côte de beaune. En meget elegant og velafbalanceret pinot noir, som fungerer fint til grillet fisk og retter med lyst fjerkræ. Drue: 100 % Pinot Noir | Pr. fl 307,- |
I RØDE: MEDIUMFYLDIGE – STRUKTUR – TANNIN I
PODERI DAL NESPOLINO ROSSO, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN Duften er indtagende med noter af kirsebær, violer, chokolade og lidt urter. Smagen er mild og rund og meget saftig. En meget harmonisk vin, som egner sig til de fleste pizza og pastaretter. Druer: 70 % Sangiovese og 30 % Merlot | Pr. gl. 69,- Pr. 1⁄2 fl. 119,- Pr. fl. 239,- |
PASION DO BOPAL, BODEGAS SIERRE NORTE, UTIEL – REQUENA, SPANIEN COOKS ANBEFALERPasion de Bobal er lavet 100% på den spændende lokale druesort Bobal. Vinen har lagret i 6 måneder på små franske egetræsfade. Smagenoter: Duften er indtagende med noter af orangeskal, hindbær, jordbær og kirsebær, og et strejf af bergamot som i Earl Gray te. Smagen er frugt rig, med fine nuancer af mørke bær, kaffe og chokolade med en charmerende cremet struktur. Den milde silkeagtige vin er eminent til fjerkræ, til kalvekød eller som gennemgående tapas-vin, eller den perfekte kærlighedsvin og bryllupsvin. Certificeret økovin. Vinen har fået 91 point af Wineadvocate v. Robert Parker | Pr. fl. 345,- |
I RØDE:KRAFTIGE – INTENSE – EFTERSMAG I
DOC PIANO DEL CERRO, VIGNETI DEL VULTURE, BASILICATA, ITALIEN Dyb mørkerød farve. Duften er intens med nuancer af solbær, brombær, chokolade, lakrids og vanilje. Masser af ekstrakt og struktur i smagen og en lang, næsten balsamisk eftersmag. En vin til den gode peberbøf, krydret lam, dyrevildt eller blåskimmelost Druer: Aglianico. | Pr. fl. 495,- |