Skriv til os

Menu

I FROKOST 11.00-16.00 I

SANDWICH

 Hjemmebagt med döner kebab, salat og dressing  60.-
 Hjemmebagt med, kylling, salat og dressing  60.-
 Hjemmebagt med røget laks, avacado, rucola, rødløg, flødeost  60.-

DURUM

Hjemmebagt med döner kebab, salat og dressing  60.-
Hjemmebagt med kylling, salat og dressing  60.-

FROKOST PIZZA

Økologisk tomatsauce, mozzarella, skinke og pepperoni  60.-
Økologisk tomatsauce, mozzarella, oksekød og pepperoni  60.-
Økologisk tomatsauce, mozzarella, kødsauce og spaghetti  60.-
Økologisk tomatsauce, mozzarella, kebab eller kylling, salat og dressing  60.-

FROKOSTBØF

Kalvefilét: med salat, fritter og cognacsauce 110.-
Kyllingefilét: med salat, fritter og cognacsauce 110.-
Hakkebøf: med salat, fritter og bearnaisesauce 110.-

PARISERBØF

Brød, hakkebøf, æggeblomme, løg, rødbeder, capers og peberrod 110.-

BURGER

Cooks Burger: hakkebøf på grill med salat, rødløg, semi dry tomater, relish, ost og hjemmelavet dressing 99.-
Mexican Burger: hakkebøf på grill med salat, rødløg, tomat, agurk, tacosauce, guacamole, jalapenos og ost 99.-
Kyllingeburger: kyllingefilet på grill med salat, rødløg, tomat, ost og karrydressing 99.-

 

Alle burgere serveres med fritter og aioli. Vi bruger oksekød af dansk kødkvæg fra Kildegaarden

PASTARETTER

Spaghetti Carbonara med bacon, parmesanost og flødesauce 65.-
Pasta Al Filetto med strimler af kalvefilét, champignon, parmesanost, fløde- og tomatsauce 65.-

I COOKS MENU I

FORRET Lufttørret oksefilet: med rucola, parmesanost, oliven og citron
HOVEDRET Oksemørbrad: med serranoskinke i rødvinssauce Serveres med garniture og dagens kartoffel.
DESSERT Chokoladesoufflé med is og kaffe
 289.-

I CHEF MENU I

FORRET Rejesalat
HOVEDRET 
Kalvefilét: med champignon og bacon i special sauce Serveres med garniture og dagens kartoffel
DESSERT Creme Brulee og kaffe
279.-

I HUSETS MENU I

FORRET Tomatsuppe: med creme fraiche og sprøde brødcroutoner
HOVEDRET 
Laks: med citronsauce, kartofler og grønne asparges
DESSERT Tiramisu og kaffe
279.-
30. Tomatsuppe: med creme fraiche og brødcroutoner 55.-
31. Hvidløgsbrød: med ost 40.-
32. Carpaccio 70.-
33. Rejesalat 70.-
34. Börek: filodej fyldt med ost og spinat. Serveres med tzaziki 70.-
35. Tigerrejer: med salat 70.-
36. Lufttørret oksefilét: med parmasanost, rucola, olivenolie og citron 70.-
37. Laks: røget laks, urter, rød løg, rugbrøds chips 80.-
38. Salat: med grillet kyllinge filet 80.-
39. Veggie salat 70.-
40. Nachos classic 70.-
40a. Nachos Supreme: med kødsauce og jalapenos 90.-

TAPAS

Tapastallerken: med det bedste fra køkkenet 169.-

I PASTA I

41. Penne Huso: kalvefilét i tern, bacon, løg, parmesanost, chili, hvidløg, fløde- og tomatsauce 99.-
42. Carbonara: pasta med bacon, parmesanost og flødesauce 99.-
43. Pasta Al Filetto: strimler af kalvefilét, champignon, parmesanost, fløde- og tomatsauce 99.-
44. Pasta Con Pollo: med kylling, bacon, parmesanost, fløde- og tomatsauce 99.-
45. Pasta Gamberetti: med black tigerrejer, hvidvin, hvidløg, fløde- og tomatsauce 99.-
46. Pasta Al Salmone: med laks, spinat og flødesauce 99.-

 

Alle pastaretter serveres med friskbagt brød.

64. Rib Eye: 300 gr 269.-
65. T-Bone: 500 gr. 269.-
66. Kalvefilét: 200 gr. 229.-
67. Oksemørbrad: 200 gr. 249.-
68. Cote du beuf: 500 gr. 279.-
69. Kyllingefilét: 200 gr. 199.-

Serveres med garniture og kartoffel. Vælg mellem bearnaise, rødvinsauce, cognacsauce og kryddersmør

70. Laksesteak: med kartofler, citronsauce og grillet asparges 229.-

I BURGER I

53. Cooks burger: hakkebøf på grill med salat, rødløg, semi dry tomater, relish, ost og hjemmelavet dressing 109.-
54. Mexican Burger: hakkebøf på grill med salat, rødløg, tomat, agurk, tacosauce, guacamole, jalapenos og ost 119.-
55. Kyllingeburger: kyllingefilet på grill med salat, rødløg, tomat,
ost og karrydressing
109.-

I GOURMET BURGER I

56. Ox burger: Oksemørbrad, syltede rødløg, relish, semi dry tomater og bearnaisesauce 149.-
57. Kalve burger: Kalvefilet, syltede rødløg, relish, semi dry tomater og pebersause 149.-

Alle burgere serveres med fritter og aioli. Vi bruger oksekød af dansk kødkvæg fra Kildegaarden

I PIZZA I

1. Oriental: Økologisk tomatsauce, mozzarella, döner kebab, champignon, løg, dressing og chili 85.-
3. Venus: Økologisk tomatsauce, mozzarella, oksekød, champignon, spaghetti, chili og dressing 85.-
5. Arena: Økologisk tomatsauce, mozzarella, oksekød, bacon, løg, og pepperoni 85.-
6. Vesuvio: Økologisk tomatsauce, mozzarella, skinke og pepperoni 85.-
7. Sorrento: Økologisk tomatsauce, mozzarella, skinke, champignon, bacon og pølser 85.-
10. Dilan: Økologisk tomatsauce, mozzarella, kylling, champignon, løg, dressing og spaghetti 85.-
11. Parma: Økologisk tomatsauce, mozzarella, serranoskinke, parmesan, rucola, cherrytomater og olivenolie 99.-
13. My Love: Økologisk tomatsauce, mozzarella, skinke, döner kebab, kylling, peperoni, pølser og bacon 99.-
14. Aspendos: Økologisk tomatsauce, mozzarella, kalvefilét-strimler, pepperoni, champignon, løg og gorgonzola 85.-
15. Mix I: Økologisk tomatsauce, mozzarella, döner kebab, oksekød, skinke, kylling og dressing 90.-
17. Bresaola: Økologisk tomatsauce, mozzarella, bresaola, parmesanost, rucola, cherrytomater og olivenolie 99.-
19. Amigo: Økologisk tomatsauce, mozzarella, oksekød, champignon, pepperoni, chili og løg 85.-
21. Firat: Økologisk tomatsauce, mozzarella, döner kebab eller kylling, rødløg, cherrytomater, salat og dressing 89.-

I GOURMET PIZZA I

2. Veganer: Økologisk tomatsauce, svampe, grillet squash, blå kornblomst, persille og pinjekerner 90.-
4. Say chesse: Økologisk tomatsauce, mozzarella, cheddar, mascarpone, parmesan, gorgonzola og basilikum 90.-
8. Gazel: Økologisk tomatsauce, mozarella, svampe, grillet squash, kartofler, oliven og aubergine 115.-
9. Carpaccio: Økologisk tomatsauce, mozzarella, portobellosvampe, carpaccio, rucola, parmesan og olivenolie 110.-
12. Salmon: Økologisk tomatsauce, mozzarella, laks, artiskok, rødløg og rucola, pinjekerner 105.-
16. Chorizo: Økologisk tomatsauce, mozzarella, spansk pølse, artiskok, basilikum og cherrytomater 115.-
18. Rami: Økologisk tomatsauce, mozzarella, kylling, grillet squash, rucola, cherrytomater, pesto og pinjekerner 105.-
20. Salsicca: Økologisk tomatsauce, mozzarella, italiensk pølse, grillet squash, cherrytomater og parmesan 115,-
22. Nordisk: mozzarella, kartofler, grillet aubergine, stegt serranoskinke, mascarpone og rosmarin 115,-

Alle pizzaer kan laves glutenfri + 25 kr.

I TILBEHØR TIL PIZZA I

Kød, mozzarella 12.-
Grøntsager, dressing 6.-

I HALVÅBEN INDBAGT PIZZA I

23. Cook’s: Økologisk tomatsauce, mozzarella, döner kebab, champignon, løg og dressing 85.-
24. Florida: Økologisk tomatsauce, mozzarella, kylling, spaghetti, champignon, løg og dressing 85.-
26. Verona: Økologisk tomatsauce, mozzarella, döner kebab, kylling, skinke, spaghetti og dressing 90.-
27. Mini: 3 små halvåbne indbagt. 23, 24 og 28 129.-
28. Bologna: Økologisk tomatsauce, mozzarella, kødsauce og spaghetti 80.-

I DURUM & SANDWICH I

51. Durum: hjemmebagt med döner kebab eller kylling, salat og dressing 70.-
58. Kebabsandwich: hjemmebagt med döner kebab, salat og dressing 70.-
59. Kyllingesandwich: hjemmebagt med kylling, salat og dressing 70.-

I BØRNEMENUER I

83. Spaghetti: med kødsauce 50.-
84. Minipizza: vælg mellem skinke, kødsauce, oksekød og pepperoni 50.-
85. Mini halvåben: vælg mellem 23, 24 og 28 60.-
86. Mini kurdisk pizza: vælg mellem kebab eller kylling 60.-
87. Kyllingenuggets: med fritter 50.-

I DESSERT I

73. Creme brulée 65.-
74. Tiramisu 70.-
75. Chokoladesoufflé med is 65.-
76. Cooks desserttapas min. 2 pers. pr. pers 99.-
77. Pandekager med is 65.-

I COCKTAILS I

Mojito 60.-
Strawberry daiquiri 65.-
Hendricks Gin 60.-
Gin Mare 60.-
Gin Hass 60.-
Gin Moms 60.-
Husets Gin 50.-
White Russian 60.-
Irish Coffee 50.-

I CHAI LATTE FRA KÁV I

East Indian spice 35,-
Cremet Matcha 35,-
Vanilla 35,-

I KAFFE I

Americano 20,-
Espresso 20,-
Café Latté 30,-
Cappuccino 30,-
Ice coffee 35,-
Varm Kakao 30,-
The 20,-

I DRIKKEVARER I

Carlsberg Pilsner

0,25 35,-
0,50 50,-

Tuborg Classic

0,25 39,-
0,50 55,-

Crimbergen Blondie

0,50 60,-

Crimbergen Double

0,50 60,-

Nordic Ale, alkoholfri

0,25 35,-
0,50 50,-

Øl fra Fur Bryghus Renæssance, Bock, Ale, Lager

Pr. flaske 65.-

Sodavand Coca Cola, Coca Cola Zero, Sprite Zero, Fanta, Lemon Lille

0,25 33.-
0,50 43.-
0,75 53.-


Økologisk saft Blåbær, Æble, Hyldeblomst, Hindbær, Solbær

Pr. flaske 30.-

NÅR MAD OG VIN PASSER SAMMEN….

· Lette vine til let mad. Jo kraftigere mad, jo kraftigere vine.

· Vine med højt tanninindhold er gode til kraftige kødretter.

· Til f.eks. kylling kan man vælge en kraftigere hvidvin eller en lettere rødvin med lavere tanninindhold.

· Ved valg af rødvine til fisk passer det bedst, at vælge frugtrige vine, med højere friskhed,

men vigtigt at undgå et højt tanninindhold i vinen.

· De fleste oste passer bedst til hvidvine, mens blåskimmeloste kræver en vin med sødme.

· Sødt til sødt, frisk til frisk etc.

· Kan man finde nogle af de samme aromaer i vinen som i maden bliver oplevelsen fuldendt.

I VINKORT I

I BOBLER MOUSSERENDE I

Cuvage Blanc de Blancs, Piemonte, Italien Champagnekvalitet fra Piemonte, Metodo Classico. Elegant, frisk og cremet finish, med noter af citrus og brødnoter. Perfekt som aperitif eller til finere skaldyr og fisk.
Drue 100 % Chardonnay, 24 mdr. på gæren
Pr. Gl. 65.-

Pr. Fl. 345.-

I HVIDE: LETTE – AROMATISKE – FRISKE – ELEGANTE I

NESPOLINO BIANCO, PODERI DAL NESPOLI, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN
Aromatisk duft af tropisk frugt, grønne æbler og lidt citrus. Smagen er frisk, tør og fyldig med noter af ananas, mango og papaja. Meget drikkevenlig hvidvin, som går glimrende til grillet fisk, rejer og hummer og retter med lyst kød. Druer: Trebbiano og Chardonnay
Pr. Gl. 65.-

Pr. 1⁄2 fl. 115.-

Pr. fl 220.-

THE WEATHER STATION SAUVIGNON BLANC, JOURNEYS EN, SYDAFRIKA.
Charmerende duftnuancer af hvide blomster, græs, citrus og melon. Frisk og slank i munden med intens frisk frugt, frisk syre og en tør afslutning. Et dejligt glas til skaldyr, mager fisk og milde oste. Drue: 100 % Sauvignon Blanc
Pr. fl. 298.-

I HVIDE: MEDIUMFYLDIG – FRUGTRIGE – BALANCE I

DOC PEDAGEBIT, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN.
Kompleks vin med flot balance, perfekt til fisk og skaldyr. Smagsnoter: Indbydende duft af blomster, citrus og havtorn. Smagen er sprød og frisk med fine noter af fersken og urter. Ganske velegnet til cremet grøntsagssuppe og retter med asparges og skaldyr. Drue: 100 % Pedagebit
Pr. fl. 298.-

I ROSÈVIN I

FILARINO ROSÈ, PODERI DAL NESPOLI, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN
I glasset en fin rosa farve. Duften er aromatisk af vilde roser, granatæble og blodappelsin. Afrundet, frisk og frugtig smag af røde kirsebær med et strejf af viol og en delikat mineralsk afslutning. Drik den som aperitif eller til salater og lette forretter. Druer: 100 % Sangiovese
Pr. Gl. 65.-

Pr. fl. 275.-

I RØDE: FRUGTRIGE – FRISKE – LETTE I

PINOT NOIR RESERVE, CASA BLANCA VALLEY, CHILE
Lys og læskende Pinot Noir, næsten rosè-agtig. Indbydende duft af urter og modne røde bær. Frisk syre og en lang og let krydret eftersmag, der passer perfekt til stegt fisk, kylling eller frokostvin. Drue: 100 % Pinot Noir
Pr. fl 298.-

I RØDE: MEDIUMFYLDIGE – STRUKTUR – TANNIN I

PODERI DAL NESPOLINO ROSSO, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN
Duften er indtagende med noter af kirsebær, violer, chokolade og lidt urter. Smagen er mild og rund og meget saftig. En meget harmonisk vin, som egner sig til de fleste pizza og pastaretter. Druer: 70 % Sangiovese og 30 % Merlot
 

Pr. gl. 60.-

Pr. 1⁄2 fl. 115.-

Pr. fl. 220.-

PASION DO BOPAL, BODEGAS SIERRE NORTE, UTIEL – REQUENA, SPANIEN
COOKS ANBEFALER SPANSK AUTENTISK TOPVIN MED WOW- EFFEKT!
Pasion de Bobal er lavet 100% på den spændende lokale druesort Bobal. Druestokkene er gamle, hvilket giver udsøgte og intense druer. Samtidig holdes høstudbyttet lavt, hvilket giver en rigtig god struktur til vinen, samtidig med at holdbarheden forøges. Vinen har lagret i 6 måneder på små franske egetræsfade. Smagenoter: Duften er indtagende med noter af orangeskal, hindbær, jordbær og kirsebær, og et strejf af bergamot som i Earl Gray te. Smagen er frugt rig, med fine nuancer af mørke bær, kaffe og chokolade med en charmerende cremet struktur. Den milde silkeagtige vin er eminent til fjerkræ, til kalvekød eller som gennemgående tapas-vin, eller den perfekte kærlighedsvin og bryllupsvin. Certificeret økovin. Vinen har fået 91 point af Wineadvocate v. Robert Parker
Pr. fl. 325.-

I RØDE:KRAFTIGE – INTENSE – EFTERSMAG I

GB ROSSO IGT, ODOARDI, CALABRIA, ITALIEN.
Kulsort farve. Aromaer af vanilje, modne bær, kamfer, kirsebær, mørk chokolade, kaffe, tobak, tjære, og bilværksted. Smagen er uhyre kraftig, tætpakket med sødmefuld frugt, let krydderi og meget lang eftersmag. Druer: Magliocco, Gagloppo, Greco Nero, Nerello Cappucio
 

Pr. fl. 495.-