I FROKOST 11.00-16.00 I
SANDWICH
Hjemmebagt med döner kebab, salat og dressing | 60.- |
Hjemmebagt med, kylling, salat og dressing | 60.- |
Hjemmebagt med røget laks, avacado, rucola, rødløg, flødeost | 60.- |
DURUM
Hjemmebagt med döner kebab, salat og dressing | 60.- |
Hjemmebagt med kylling, salat og dressing | 60.- |
FROKOST PIZZA
Økologisk tomatsauce, mozzarella, skinke og pepperoni | 60.- |
Økologisk tomatsauce, mozzarella, oksekød og pepperoni | 60.- |
Økologisk tomatsauce, mozzarella, kødsauce og spaghetti | 60.- |
Økologisk tomatsauce, mozzarella, kebab eller kylling, salat og dressing | 60.- |
FROKOSTBØF
Kalvefilét: med salat, fritter og cognacsauce | 110.- |
Kyllingefilét: med salat, fritter og cognacsauce | 110.- |
Hakkebøf: med salat, fritter og bearnaisesauce | 110.- |
PARISERBØF
Brød, hakkebøf, æggeblomme, løg, rødbeder, capers og peberrod | 110.- |
BURGER
Cooks Burger: hakkebøf på grill med salat, rødløg, semi dry tomater, relish, ost og hjemmelavet dressing | 99.- |
Mexican Burger: hakkebøf på grill med salat, rødløg, tomat, agurk, tacosauce, guacamole, jalapenos og ost | 99.- |
Kyllingeburger: kyllingefilet på grill med salat, rødløg, tomat, ost og karrydressing | 99.- |
Alle burgere serveres med fritter og aioli. Vi bruger oksekød af dansk kødkvæg fra Kildegaarden
PASTARETTER
Spaghetti Carbonara med bacon, parmesanost og flødesauce | 65.- |
Pasta Al Filetto med strimler af kalvefilét, champignon, parmesanost, fløde- og tomatsauce | 65.- |
I COOKS MENU I
FORRET Lufttørret oksefilet: med rucola, parmesanost, oliven og citron HOVEDRET Oksemørbrad: med serranoskinke i rødvinssauce Serveres med garniture og dagens kartoffel. DESSERT Chokoladesoufflé med is og kaffe |
289.- |
I CHEF MENU I
FORRET Rejesalat HOVEDRET Kalvefilét: med champignon og bacon i special sauce Serveres med garniture og dagens kartoffel DESSERT Creme Brulee og kaffe |
279.- |
I HUSETS MENU I
FORRET Tomatsuppe: med creme fraiche og sprøde brødcroutoner HOVEDRET Laks: med citronsauce, kartofler og grønne asparges DESSERT Tiramisu og kaffe |
279.- |
31. Hvidløgsbrød: med ost | 40.- |
32. Carpaccio | 70.- |
33. Rejesalat | 70.- |
34. Börek: filodej fyldt med ost og spinat. Serveres med tzaziki | 70.- |
35. Tigerrejer: med salat | 70.- |
36. Lufttørret oksefilét: med parmasanost, rucola, olivenolie og citron | 70.- |
38. Salat: med grillet kyllinge filet | 80.- |
39. Veggie salat | 70.- |
40. Nachos classic | 70.- |
TAPAS
Tapastallerken: med det bedste fra køkkenet | 169.- |
I PASTA I
41. Penne Huso: kalvefilét i tern, bacon, løg, parmesanost, chili, hvidløg, fløde- og tomatsauce | 99.- |
42. Carbonara: pasta med bacon, parmesanost og flødesauce | 99.- |
43. Pasta Al Filetto: strimler af kalvefilét, champignon, parmesanost, fløde- og tomatsauce | 99.- |
44. Pasta Con Pollo: med kylling, bacon, parmesanost, fløde- og tomatsauce | 99.- |
45. Pasta Gamberetti: med black tigerrejer, hvidvin, hvidløg, fløde- og tomatsauce | 99.- |
Alle pastaretter serveres med friskbagt brød.
64. Rib Eye: 300 gr | 269.- |
65. T-Bone: 500 gr. | 269.- |
66. Kalvefilét: 200 gr. | 229.- |
67. Oksemørbrad: 200 gr. | 249.- |
68. Cote du beuf: 500 gr. | 279.- |
69. Kyllingefilét: 200 gr. | 199.- |
Serveres med garniture og kartoffel. Vælg mellem bearnaise, rødvinsauce, cognacsauce og kryddersmør
70. Laksesteak: med kartofler, citronsauce og grillet asparges | 229.- |
I BURGER I
53. Cooks burger: hakkebøf på grill med salat, rødløg, semi dry tomater, relish, ost og hjemmelavet dressing | 109.- |
54. Mexican Burger: hakkebøf på grill med salat, rødløg, tomat, agurk, tacosauce, guacamole, jalapenos og ost | 119.- |
55. Kyllingeburger: kyllingefilet på grill med salat, rødløg, tomat, ost og karrydressing |
109.- |
I GOURMET BURGER I
56. Ox burger: Oksemørbrad, syltede rødløg, relish, semi dry tomater og bearnaisesauce | 149.- |
57. Kalve burger: Kalvefilet, syltede rødløg, relish, semi dry tomater og pebersause | 149.- |
Alle burgere serveres med fritter og aioli. Vi bruger oksekød af dansk kødkvæg fra Kildegaarden

I PIZZA I
1. Oriental: Økologisk tomatsauce, mozzarella, döner kebab, champignon, løg, dressing og chili | 85.- |
3. Venus: Økologisk tomatsauce, mozzarella, oksekød, champignon, spaghetti, chili og dressing | 85.- |
5. Arena: Økologisk tomatsauce, mozzarella, oksekød, bacon, løg, og pepperoni | 85.- |
6. Vesuvio: Økologisk tomatsauce, mozzarella, skinke og pepperoni | 85.- |
7. Sorrento: Økologisk tomatsauce, mozzarella, skinke, champignon, bacon og pølser | 85.- |
10. Dilan: Økologisk tomatsauce, mozzarella, kylling, champignon, løg, dressing og spaghetti | 85.- |
11. Parma: Økologisk tomatsauce, mozzarella, serranoskinke, parmesan, rucola, cherrytomater og olivenolie | 99.- |
13. My Love: Økologisk tomatsauce, mozzarella, skinke, döner kebab, kylling, peperoni, pølser og bacon | 99.- |
14. Aspendos: Økologisk tomatsauce, mozzarella, kalvefilét-strimler, pepperoni, champignon, løg og gorgonzola | 85.- |
15. Mix I: Økologisk tomatsauce, mozzarella, döner kebab, oksekød, skinke, kylling og dressing | 90.- |
17. Bresaola: Økologisk tomatsauce, mozzarella, bresaola, parmesanost, rucola, cherrytomater og olivenolie | 99.- |
19. Amigo: Økologisk tomatsauce, mozzarella, oksekød, champignon, pepperoni, chili og løg | 85.- |
21. Firat: Økologisk tomatsauce, mozzarella, döner kebab eller kylling, rødløg, cherrytomater, salat og dressing | 89.- |
I GOURMET PIZZA I
2. Veganer: Økologisk tomatsauce, Veganer ost, svampe, grillet squash, persille og pinjekerner | 90.- |
4. Say chesse: Økologisk tomatsauce, mozzarella, cheddar, mascarpone, parmesan, gorgonzola og basilikum | 90.- |
8. Gazel: Økologisk tomatsauce, mozarella, svampe, grillet squash, kartofler, oliven og aubergine | 115.- |
9. Carpaccio: Økologisk tomatsauce, mozzarella, portobellosvampe, carpaccio, rucola, parmesan og olivenolie | 110.- |
12. Salmon: Økologisk tomatsauce, mozzarella, laks, artiskok, rødløg og rucola, pinjekerner | 105.- |
16. Chorizo: Økologisk tomatsauce, mozzarella, spansk pølse, artiskok, basilikum og cherrytomater | 115.- |
18. Rami: Økologisk tomatsauce, mozzarella, kylling, grillet squash, rucola, cherrytomater, pesto og pinjekerner | 105.- |
20. Salsicca: Økologisk tomatsauce, mozzarella, italiensk pølse, grillet squash, cherrytomater og parmesan | 115,- |
22. Nordisk: Økologisk tomatsauce, mozzarella, kartofler, grillet aubergine, stegt serranoskinke, mascarpone og rosmarin | 115,- |
Alle pizzaer kan laves glutenfri + 25 kr.
I TILBEHØR TIL PIZZA I
Kød, mozzarella | 12.- |
Grøntsager, dressing | 6.- |
I HALVÅBEN INDBAGT PIZZA I
23. Cook’s: Økologisk tomatsauce, mozzarella, döner kebab, champignon, løg og dressing | 85.- |
24. Florida: Økologisk tomatsauce, mozzarella, kylling, spaghetti, champignon, løg og dressing | 85.- |
26. Verona: Økologisk tomatsauce, mozzarella, döner kebab, kylling, skinke, spaghetti og dressing | 90.- |
27. Mini: 3 små halvåbne indbagt. 23, 24 og 28 | 129.- |
28. Bologna: Økologisk tomatsauce, mozzarella, kødsauce og spaghetti | 80.- |
I DURUM & SANDWICH I
51. Durum: hjemmebagt med döner kebab eller kylling, salat og dressing | 70.- |
58. Kebabsandwich: hjemmebagt med döner kebab, salat og dressing | 70.- |
59. Kyllingesandwich: hjemmebagt med kylling, salat og dressing | 70.- |
I BØRNEMENUER I
83. Spaghetti: med kødsauce | 50.- |
84. Minipizza: vælg mellem skinke, kødsauce, oksekød og pepperoni | 50.- |
85. Mini halvåben: vælg mellem 23, 24 og 28 | 60.- |
86. Mini kurdisk pizza: vælg mellem kebab eller kylling | 60.- |
87. Kyllingenuggets: med fritter | 50.- |
I DESSERT I
73. Creme brulée | 65.- |
74. Tiramisu | 70.- |
75. Chokoladesoufflé med is | 65.- |
76. Cooks desserttapas min. 2 pers. pr. pers | 99.- |
77. Pandekager med is | 65.- |
I COCKTAILS I
Mojito | 60.- |
Strawberry daiquiri | 65.- |
Hendricks Gin | 60.- |
Gin Mare | 60.- |
Gin Hass | 60.- |
Gin Moms | 60.- |
Husets Gin | 50.- |
White Russian | 60.- |
Irish Coffee | 50.- |
I CHAI LATTE FRA KÁV I
East Indian spice | 35,- |
Cremet Matcha | 35,- |
Vanilla | 35,- |
I KAFFE I
Americano | 20,- |
Espresso | 20,- |
Café Latté | 30,- |
Cappuccino | 30,- |
Ice coffee | 35,- |
Varm Kakao | 30,- |
The | 20,- |
I DRIKKEVARER I
Carlsberg Pilsner
0,25 | 35,- |
0,50 | 50,- |
Tuborg Classic
0,25 | 39,- |
0,50 | 55,- |
Crimbergen Blondie
0,50 | 60,- |
Crimbergen Double
0,50 | 60,- |
Nordic Ale, alkoholfri
0,25 | 35,- |
0,50 | 50,- |
Øl fra Fur Bryghus Renæssance, Bock, Ale, Lager
Pr. flaske | 65.- |
Sodavand Coca Cola, Coca Cola Zero, Sprite Zero, Fanta, Lemon Lille
0,25 | 33.- |
0,50 | 43.- |
0,75 | 53.- |
Økologisk saft Blåbær, Æble, Hyldeblomst, Hindbær, Solbær
Pr. flaske | 30.- |
NÅR MAD OG VIN PASSER SAMMEN….
· Lette vine til let mad. Jo kraftigere mad, jo kraftigere vine.
· Vine med højt tanninindhold er gode til kraftige kødretter.
· Til f.eks. kylling kan man vælge en kraftigere hvidvin eller en lettere rødvin med lavere tanninindhold.
· Ved valg af rødvine til fisk passer det bedst, at vælge frugtrige vine, med højere friskhed,
men vigtigt at undgå et højt tanninindhold i vinen.
· De fleste oste passer bedst til hvidvine, mens blåskimmeloste kræver en vin med sødme.
· Sødt til sødt, frisk til frisk etc.
· Kan man finde nogle af de samme aromaer i vinen som i maden bliver oplevelsen fuldendt.
I VINKORT I
I BOBLER MOUSSERENDE I
Cuvage Blanc de Blancs, Piemonte, Italien Champagnekvalitet fra Piemonte, Metodo Classico. Elegant, frisk og cremet finish, med noter af citrus og brødnoter. Perfekt som aperitif eller til finere skaldyr og fisk. Drue 100 % Chardonnay, 24 mdr. på gæren |
Pr. Gl. 65.-
Pr. Fl. 345.- |
I HVIDE: LETTE – AROMATISKE – FRISKE – ELEGANTE I
NESPOLINO BIANCO, PODERI DAL NESPOLI, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN Aromatisk duft af tropisk frugt, grønne æbler og lidt citrus. Smagen er frisk, tør og fyldig med noter af ananas, mango og papaja. Meget drikkevenlig hvidvin, som går glimrende til grillet fisk, rejer og hummer og retter med lyst kød. Druer: Trebbiano og Chardonnay |
Pr. Gl. 65.-
Pr. 1⁄2 fl. 115.- Pr. fl 220.- |
THE WEATHER STATION SAUVIGNON BLANC, JOURNEYS EN, SYDAFRIKA. Charmerende duftnuancer af hvide blomster, græs, citrus og melon. Frisk og slank i munden med intens frisk frugt, frisk syre og en tør afslutning. Et dejligt glas til skaldyr, mager fisk og milde oste. Drue: 100 % Sauvignon Blanc |
Pr. fl. 298.- |
I HVIDE: MEDIUMFYLDIG – FRUGTRIGE – BALANCE I
DOC PEDAGEBIT, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN. Kompleks vin med flot balance, perfekt til fisk og skaldyr. Smagsnoter: Indbydende duft af blomster, citrus og havtorn. Smagen er sprød og frisk med fine noter af fersken og urter. Ganske velegnet til cremet grøntsagssuppe og retter med asparges og skaldyr. Drue: 100 % Pedagebit |
Pr. fl. 298.- |
I ROSÈVIN I
FILARINO ROSÈ, PODERI DAL NESPOLI, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN I glasset en fin rosa farve. Duften er aromatisk af vilde roser, granatæble og blodappelsin. Afrundet, frisk og frugtig smag af røde kirsebær med et strejf af viol og en delikat mineralsk afslutning. Drik den som aperitif eller til salater og lette forretter. Druer: 100 % Sangiovese |
Pr. Gl. 65.-
Pr. fl. 275.- |
I RØDE: FRUGTRIGE – FRISKE – LETTE I
PINOT NOIR RESERVE, CASA BLANCA VALLEY, CHILE Lys og læskende Pinot Noir, næsten rosè-agtig. Indbydende duft af urter og modne røde bær. Frisk syre og en lang og let krydret eftersmag, der passer perfekt til stegt fisk, kylling eller frokostvin. Drue: 100 % Pinot Noir |
Pr. fl 298.- |
I RØDE: MEDIUMFYLDIGE – STRUKTUR – TANNIN I
PODERI DAL NESPOLINO ROSSO, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN Duften er indtagende med noter af kirsebær, violer, chokolade og lidt urter. Smagen er mild og rund og meget saftig. En meget harmonisk vin, som egner sig til de fleste pizza og pastaretter. Druer: 70 % Sangiovese og 30 % Merlot |
Pr. gl. 60.- Pr. 1⁄2 fl. 115.- Pr. fl. 220.- |
PASION DO BOPAL, BODEGAS SIERRE NORTE, UTIEL – REQUENA, SPANIEN COOKS ANBEFALER SPANSK AUTENTISK TOPVIN MED WOW- EFFEKT! Pasion de Bobal er lavet 100% på den spændende lokale druesort Bobal. Druestokkene er gamle, hvilket giver udsøgte og intense druer. Samtidig holdes høstudbyttet lavt, hvilket giver en rigtig god struktur til vinen, samtidig med at holdbarheden forøges. Vinen har lagret i 6 måneder på små franske egetræsfade. Smagenoter: Duften er indtagende med noter af orangeskal, hindbær, jordbær og kirsebær, og et strejf af bergamot som i Earl Gray te. Smagen er frugt rig, med fine nuancer af mørke bær, kaffe og chokolade med en charmerende cremet struktur. Den milde silkeagtige vin er eminent til fjerkræ, til kalvekød eller som gennemgående tapas-vin, eller den perfekte kærlighedsvin og bryllupsvin. Certificeret økovin. Vinen har fået 91 point af Wineadvocate v. Robert Parker |
Pr. fl. 325.- |
I RØDE:KRAFTIGE – INTENSE – EFTERSMAG I
GB ROSSO IGT, ODOARDI, CALABRIA, ITALIEN. Kulsort farve. Aromaer af vanilje, modne bær, kamfer, kirsebær, mørk chokolade, kaffe, tobak, tjære, og bilværksted. Smagen er uhyre kraftig, tætpakket med sødmefuld frugt, let krydderi og meget lang eftersmag. Druer: Magliocco, Gagloppo, Greco Nero, Nerello Cappucio |
Pr. fl. 495.- |