Skriv til os

Menu

I FROKOST 11.00-16.00 I

SANDWICH

 Hjemmebagt med döner kebab eller kylling salat, cherrytomater, rødløg og dressing 79,-
 Hjemmebagt med røget laks, avocado, rucola, rødløg, dressing 79,-

DURUM

Hjemmebagt med döner kebab eller kylling, salat, cherrytomater, rødløg og dressing 79,-

FROKOST PIZZA

Økologiske flåede tomater, mozzarella, prosciutto skinke og pepperoni 79,-
Økologiske flåede tomater, mozzarella, oksekød og pepperoni 79,-
Økologiske flåede tomater, mozzarella, kødsauce og spaghetti 79,-
Økologiske flåede tomater, mozzarella, kebab eller kylling, salat, cherrytomater, rødløg og dressing 79,-

FROKOSTBØF

Kalvefilét: med salat, fritter og cognacsauce129,-
Kyllingefilét: med salat, fritter og cognacsauce129,-
Hakkebøf: med salat, fritter og bearnaisesauce129,-

PARISERBØF

Brød, hakkebøf, æggeblomme, løg, rødbeder, capers og peberrod129,-

BURGER

Cooks Burger: Hakkebøf på grill med salat, rødløg, tomater, agurk, ost og hjemmelavet dressing114,-
Mexican Burger: Hakkebøf på grill med salat, rødløg, tomat, agurk, tacosauce, guacamole, jalapenos og ost114,-
Kyllingeburger: Kyllingefilet på grill med salat, rødløg, tomat, ost og karrydressing114,-

Alle burgere serveres med fritter og aioli. Vi bruger oksekød af dansk kødkvæg fra Kildegaarden

PASTARETTER

Spaghetti Carbonara med bacon, parmesanost og flødesauce90,-
Pasta Al Filetto af kalvefilét i tern, champignon, parmesanost, fløde- og tomatsauce94,-

I COOKS MENU I

FORRET Lufttørret oksefilet med rucola, parmesanost, oliven og citron
HOVEDRET Oksemørbrad med serranoskinke.
Serveres med garniture og petit kartofler eller pommes.
Vælg mellem sauce: bearnaise, cognac, peber eller kryddersmør.
DESSERT Chokoladesoufflé med is og kaffe
 369,-

I CHEF MENU I

FORRET Rejesalat
HOVEDRET
Kalvefilét.
Serveres med garniture og petit kartofler eller pommes.
Vælg mellem sauce: bearnaise, cognac, peber eller kryddersmør.
DESSERT Creme Brulee og kaffe
359,-

I FORRETTER I

31. Hvidløgsbrød med ost49,-
32. Carpaccio89,-
33. Rejesalat89,-
34. Börek: filodej fyldt med ost og spinat. Serveres med tzaziki89,-
35. Gambas pil pil99,-
36. Lufttørret oksefilét med parmasanost, rucola, olivenolie og citron89,-
38. Salat med grillet kyllinge filet89,-
40. Nachos classic79,-
40a. Nachos Supreme med kødsauce og jalapenos99,-

Alle forretter serveres med friskbagt brød.

I TAPAS I

Tapastallerken med det bedste fra køkkenet179,-

I FRA STENKULSGRILLEN I

64. Rib Eye: 350 gr319,-
65. T-Bone: 500 gr.309,-
66. Kalvefilét: 250 gr.289,-
67. Oksemørbrad: 250 gr.309,-
68. Kyllingefilét: 200 gr.229,-

Serveres med garniture og petit kartofler eller pommes.
Vælg mellem sauce bearnaise, cognac, peber eller kryddersmør

I BURGER I

 

53. Cooks burger: Hakkebøf på grill med salat, rødløg, tomater, agurk, ost og hjemmelavet dressing134,-
54. Mexican Burger: Hakkebøf på grill med salat, rødløg, tomat, agurk, tacosauce, guacamole, jalapenos og ost144,-
55. Kyllingeburger: Kyllingefilet på grill med salat, rødløg, tomat,
ost og karrydressing
134,-
56. Ox burger: Oksemørbrad, rødløg, relish, semi dry tomater og bearnaisesauce172,-

 

Alle burgere serveres med fritter og aioli.

I PASTA I

41. Penne Huso: Kalvefilét i tern, bacon, løg, parmesanost, chili, hvidløg, fløde- og tomatsauce132,-
42. Carbonara: Pasta med bacon, parmesanost og flødesauce130,-
43. Pasta Al Filetto: Kalvefilét i tern, champignon, parmesanost, fløde- og tomatsauce132,-
44. Pasta Con Pollo med kylling, bacon, parmesanost, fløde- og tomatsauce132,-
45. Pasta Gamberetti med black tigerrejer, hvidvin, hvidløg, fløde- og tomatsauce132,-

 

Alle pastaretter serveres med friskbagt brød.

I PIZZA I

Alle pizza laves med økologisk flåede tomater og mozzarella ost.

(21-22 er uden flåede tomater)

1. Oriental: Döner kebab, champignon, løg, dressing og chili109,-
2. Allan: Svampe symfoni, kartofler, marscparpone, kylling og rosmarin114,-
3. Venus: Oksekød, champignon, spaghetti, chili og dressing109,-
4. Antika: Oksekød, pepperoni, champignon,rejer og gorgonzola109,-
5. Arena: Oksekød, bacon og løg109,-
6. Vesuvio: Prosciutto skinke, pepperoni og ananas109,-
7. Sorrento: Prosciutto skinke, champignon og bacon.109,-
8. Vegetar: Svampe, grillet squash, kartofler, oliven og cherrytomater109,-
9. Carpaccio: Portobello svampe, carpaccio, rucola, parmesan og olivenolie115,-
10. Dilan: Kylling, champignon, løg, dressing og spaghetti109,-
11. Parma: Serranoskinke, parmesan, rucola, cherrytomater og olivenolie114,-
12. Welat: Döner kebab, pepperoni, jalapenos og champignon109,-
13. My Love: Prosciutto skinke, döner kebab, kylling, pepperoni, pølser og bacon114,-
14. Aspendos: Kalvefilét-strimler, pepperoni, champignon, løg og gorgonzola109,-
15. Mix I: Döner kebab, oksekød,  prosciutto skinke, kylling og dressing109,-
16. Chorizo: Spansk pølse, artiskok, portobello svampe og cherrytomater115,-
17. Bresaola: Bresaola, parmesanost, rucola, cherrytomater og olivenolie114,-
18. Rami: Kylling, rucola, cherrytomater, pesto og pinjekerner109,-
19. Amigo: Oksekød, champignon, pepperoni, chili og løg109,-
20. Le ibo: Pepperoni, kødsauce, løg, jalapenos, chili og hvidløg.109,-
21. Firat: Döner kebab eller kylling, rødløg, cherrytomater, salat og dressing109,-
22. Nordisk: Kartofler, grillet squash, stegt serranoskinke, mascarpone og rosmarin115,-

Alle pizzaer kan laves glutenfri + 30 kr.

I HALVÅBEN INDBAGT PIZZA I

23. Cook’s: Döner kebab, champignon, løg og dressing109,-
24. Florida: Kylling, spaghetti, champignon, løg og dressing109,-
25. Sason: Portobello svampe, peberfrugt, oksemørbrad og bearnaisesauce109,-
26. Verona: Döner kebab, kylling, prosciutto skinke, spaghetti og dressing114,-
28. Bologna: Kødsauce og spaghetti109,-

I TILBEHØR TIL PIZZA I

Kød, mozzarella12.-
Grøntsager, dressing6.-

I DURUM & SANDWICH I

51. Durum: Hjemmebagt med döner kebab eller kylling, salat, cherrytomater, rødløg og dressing99,-
58. Kebabsandwich: : Hjemmebagt med döner kebab, salat, cherrytomater,
rødløg og dressing
99,-
59. Kyllingesandwich: Hjemmebagt med kylling, salat, cherrytomater,
rødløg og dressing
99,-

I BØRNEMENUER I

83. Spaghetti med kødsauce59,-
84. Minipizza: Vælg mellem skinke, kødsauce, oksekød og pepperoni59,-
85. Mini halvåben: Vælg mellem 23, 24 og 2869,-
86. Mini kurdisk pizza: Vælg mellem kebab eller kylling, salat, cherrytomater, rødløg og dressing69,-
87. Kyllingenuggets med fritter59,-

I DESSERT I

73. Creme brulée79,-
74. Tiramisu84,-
75. Chokoladesoufflé med is79,-
76. Cooks desserttapas min. 2 pers. pr. pers99,-
77. Pandekager med is79,-

I COCKTAILS I

Aperol spritz65,-
Hendricks Gin65,-
Gin Mare65,-
Gin Hass65,-
Gin Moms65,-
Husets Gin60,-
White Russian65,-
Irish Coffee55,-

I KAFFE I

Americano20,-
Espresso20,-
Café Latté35,-
Cappuccino35,-
Ice coffee40,-
Varm Kakao35,-
The20,-

I DRIKKEVARER I

Carlsberg Pilsner

0,2544,-
0,5059,-

Tuborg Classic

0,2544,-
0,5060,-

1664 Blanc

0,5067,-

Grimbergen Double

0,5067,-

Jacobsen Yakima IPA

0,5067,-

Øl fra Fur Bryghus Renæssance, Bock, Ale, Lager,

Pr. flaske70,-

Sodavand Coca Cola, Coca Cola Zero, Sprite Zero, Fanta, Lemon

Lille 0,2542,-
Mellem 0,5052,-
Stor 0,7560,-

Økologisk saft Æble, Hyldeblomst, Hindbær, Solbær

Pr. flaske40,-

NÅR MAD OG VIN PASSER SAMMEN….

· Lette vine til let mad. Jo kraftigere mad, jo kraftigere vine.

· Vine med højt tanninindhold er gode til kraftige kødretter.

· Til f.eks. kylling kan man vælge en kraftigere hvidvin eller en lettere rødvin med lavere tanninindhold.

· Ved valg af rødvine til fisk passer det bedst, at vælge frugtrige vine, med højere friskhed,

men vigtigt at undgå et højt tanninindhold i vinen.

· De fleste oste passer bedst til hvidvine, mens blåskimmeloste kræver en vin med sødme.

· Sødt til sødt, frisk til frisk etc.

· Kan man finde nogle af de samme aromaer i vinen som i maden bliver oplevelsen fuldendt.

I VINKORT I

I BOBLER MOUSSERENDE I

CUVAGE BLANC DE BLANCS, PIEMONTE, ITALIEN

Champagnekvalitet fra Piemonte, Metodo Classico.
Elegant, frisk og cremet finish, med noter af citrus og brødnoter.
Perfekt som aperitif eller til finere skaldyr og fisk. Drue 100 % Chardonnay,
24 mdr. på gæren

Pr. Fl. 349,-

I HVIDE: LETTE – AROMATISKE – FRISKE – ELEGANTE I

NESPOLINO BIANCO, PODERI DAL NESPOLI, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN
Aromatisk duft af tropisk frugt, grønne æbler og lidt citrus.
Smagen er frisk, tør og fyldig med noter af ananas, mango og papaja.
Meget drikkevenlig hvidvin, som går glimrende til
grillet fisk, rejer og hummer og retter med lyst kød.
Druer: Trebbiano og Chardonnay
Pr. Gl. 69,-

Pr. 1⁄2 fl. 119,-

Pr. fl 239,-

THE WEATHER STATION SAUVIGNON BLANC, JOURNEYS EN, SYDAFRIKA
Charmerende duftnuancer af hvide blomster, græs, citrus og melon.
Frisk og slank i munden med intens frisk frugt, frisk syre og en tør afslutning. Et dejligt glas til skaldyr, mager fisk og milde oste.
Drue: 100 % Sauvignon Blanc
Pr. fl. 307,-

I HVIDE: MEDIUMFYLDIG – FRUGTRIGE – BALANCE I

DOC PEDAGEBIT, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN
Kompleks vin med flot balance, perfekt til fisk og skaldyr.
Smagsnoter: Indbydende duft af blomster, citrus og havtorn.
Smagen er sprød og frisk med fine noter af fersken og urter.
Ganske velegnet til cremet grøntsagssuppe og retter med asparges og skaldyr. Drue: 100 % Pedagebit
Pr. fl. 307,-

I HVIDE: FYLDIG – FEDMEFULD – INTENS I

LA COUR DES DAMES CHARDONNAY, BADET CLEMENT, BOURGOGNE, FRANKRIG
Intens duft af hvide blomster, æble og abrikos med en elegant underspillet fadnote. Cremet og fyldig i smagen. Flot kompleksitet og intensitet i retning af god hvid bourgogne. Et godt valg til de lidt federe fiskeretter eller kylling. Drue: 100 % Chardonnay
Pr. fl. 307,-

I ROSÈVIN I

FILARINO ROSÈ, PODERI DAL NESPOLI, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN
I glasset en fin rosa farve. Duften er aromatisk af vilde roser, granatæble og blodappelsin. Afrundet, frisk og frugtig smag af røde kirsebær med et strejf af viol og en delikat mineralsk afslutning. Drik den som aperitif eller til salater og lette forretter.
Druer: 100 % Sangiovese
Pr. Gl. 69,-

Pr. fl. 307,-

I RØDE: FRUGTRIGE – FRISKE – LETTE I

LA COUR DES DAMES PINOT NOIR, BADET CLEMENT, BOURGOGNE, FRANKRIG
Intens næse med noter af hindbær, ribs og jordbær. Vinen er mild, blød og saftig og lidt i stil med en côte de beaune. En meget elegant og velafbalanceret pinot noir, som fungerer fint til grillet fisk og retter med lyst fjerkræ. Drue: 100 % Pinot Noir
Pr. fl 307,-

I RØDE: MEDIUMFYLDIGE – STRUKTUR – TANNIN I

PODERI DAL NESPOLINO ROSSO, EMILIA ROMAGNA, ITALIEN
Duften er indtagende med noter af kirsebær, violer, chokolade og lidt urter. Smagen er mild og rund og meget saftig. En meget harmonisk vin, som egner sig til de fleste pizza og pastaretter. Druer: 70 % Sangiovese og 30 % Merlot
 

Pr. gl. 69,-

Pr. 1⁄2 fl. 119,-

Pr. fl. 239,-

PASION DO BOPAL, BODEGAS SIERRE NORTE, UTIEL – REQUENA, SPANIEN
COOKS ANBEFALERPasion de Bobal er lavet 100% på den spændende lokale druesort Bobal. Vinen har lagret i 6 måneder på små franske egetræsfade. Smagenoter: Duften er indtagende med noter af orangeskal, hindbær, jordbær og kirsebær, og et strejf af bergamot som i Earl Gray te. Smagen er frugt rig, med fine nuancer af mørke bær, kaffe og chokolade med en charmerende cremet struktur. Den milde silkeagtige vin er eminent til fjerkræ, til kalvekød eller som
gennemgående tapas-vin, eller den perfekte kærlighedsvin og bryllupsvin. Certificeret økovin. Vinen har fået 91 point af Wineadvocate v. Robert Parker
Pr. fl. 345,-

I RØDE:KRAFTIGE – INTENSE – EFTERSMAG I

DOC PIANO DEL CERRO, VIGNETI DEL VULTURE, BASILICATA, ITALIEN
Dyb mørkerød farve. Duften er intens med nuancer af solbær, brombær, chokolade, lakrids og vanilje. Masser af ekstrakt og struktur i smagen og en lang, næsten balsamisk eftersmag. En vin til den gode peberbøf, krydret lam, dyrevildt eller blåskimmelost Druer: Aglianico.
 

Pr. fl. 495,-