Skriv til os

Selskaber i Holstebro

VI HAR PLADS TIL SELSKABER PÅ OP TIL 100 GÆSTER

Selskaber: Barnedåb, konfirmation, bryllup, den runde fødselsdag, familiefest, firmafest eller noget helt andet.

Restaurant Cooks
Alt samlet under et tag – eller åben himmel
Duften af store saftige bøffer fra stenkulsgrillen, farverige cocktails og glade børn. Det er et sjældent syn at finde en restaurant som kan tilfredsstille så mange ønsker, som det er tilfældet på restaurant Cooks midt i byen. Det er som om at det lille verdenskøkken inviterer sig selv med til fest når man træder ind på restauranten som emmer af hygge og international stemning. Allermest fantastisk tager den sig ud, når terrassen holder åbent i sommerhalvåret og sætter den perfekte scene for drinks med veninderne eller en god middag på de lune aftner.

En god menu til selskaber

Menukortet afspejler at restauranten trækker rødder til det mellemøstlige køkken hvor kurdisk pizza og börek med spinat og ost leder tankerne i retning af et krydret og varmt køkken, hvor også familiens yngste kan være med.
Den gastronomiske stjerne i restauranten er dog stenkulsgrillen hvorfra der serveres fabelagtigt kød i absolut topkvalitet. Hvad enten du er til en stor rød Rib Eye, grillet kylling eller går all-in på en klassisk Cote du beuf, så er Cooks i Holstebro helt klart et besøg værd.