Enghaven 10, 7500 Holstebro +45 97 40 47 49

SELSKABER

Holstebro beliggende Restaurant Cooks tilbyder det perfekte private selskabslokale for dine arrangementer.

VI HAR PLADS TIL SELSKABER PÅ OP TIL 100 GÆSTER

SELSKABER I HOLSTEBRO TIL BARNEDÅB, KONFIRMATION O.M.M.

Selskaber: Barnedåb, konfirmation, bryllup, den runde fødselsdag, familiefest, firmafest eller noget helt andet.

Restaurant Cooks

Alt samlet under et tag – eller åben himmel

Duften af store saftige bøffer fra stenkulsgrillen, farverige cocktails og glade børn. Det er et sjældent syn at finde en restaurant som kan tilfredsstille så mange ønsker, som det er tilfældet på restaurant Cooks midt i byen. Det er som om at det lille verdenskøkken inviterer sig selv med til fest når man træder ind på restauranten som emmer af hygge og international stemning. Allermest fantastisk tager den sig ud, når terrassen holder åbent i sommerhalvåret og sætter den perfekte scene for drinks med veninderne eller en god middag på de lune aftner.

Men Cooks i Holstebro er mere end bare en restaurant, det er et samlingssted for både familier, venner og kolleger. Børnene føler sig hjemme takket være det børnevenlige køkken og den rolige atmosfære, mens voksne kan nyde en god drink og god mad i hyggelige omgivelser. Personalet på Cooks i Holstebro er venligt og imødekommende, og de vil gøre alt for, at du får den bedste oplevelse. Deres passion for mad og vin gør, at de altid er klar med en anbefaling til din næste middag eller drink. Uanset hvilken anledning du har, om det er en familiefest eller en aften med venner, så vil Cooks i Holstebro sørge for en uforglemmelig oplevelse.

En god menu

Menukortet afspejler at restauranten trækker rødder til det mellemøstlige køkken hvor kurdisk pizza og börek med spinat og ost leder tankerne i retning af et krydret og varmt køkken, hvor også familiens yngste kan være med.

Den gastronomiske stjerne i restauranten er dog stenkulsgrillen hvorfra der serveres fabelagtigt kød i absolut topkvalitet. Hvad enten du er til en stor rød Rib Eye, grillet kylling eller går all-in på en klassisk Cote du beuf, så er Cooks i Holstebro helt klart et besøg værd når du skal afholde barnedåb, konfirmation, brullyp eller noget helt andet.

Kontakt os for at høre mere om vores selskaber

Leder du efter lokaler til barnedåb, konfirmation, brullyp, fødselsdag eller et andet selskab? Så er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den bedst løsning til dit arrangement.

Vi ser fremt til at tage imod jeres selskab i vores hyggelige lokaler.

Restaurant Cooks

Vil du have en fantastisk aften med lækre retter? I hjertet af Holstebro finder du Restaurant Cooks med mere end 20 års erfaring. I vores åbne køkken har vi dygtige fagfolk, som lægger stor vægt på god kvalitet og omtanke i madlavningen – altid med frisk råvarer. Så hvis du leder efter en restaurant med lækker mad, står vi klar til at give dig en god oplevelse, uanset om det er til frokost eller aftensmad.
Se kontrolrapport

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 11:00 til 21:00
Tirsdag: 11:00 til 21:00
Onsdag: 11:00 til 21:00
Torsdag: 11:00 til 21:00
Fredag: 11:00 til 23:30
Lørdag: 11:00 til 23:30
Søndag: 12:00 til 21:00

KONTAKT OS

CVR: 37451444
Enghaven 10, 7500 Holstebro